це мав бути один з "останніх" постів в цьому журналі 12.09.2009, якого сподівався спекатися/ видалив

Mar 18, 2006 20:12


тоді, в 2009, не раз думав "громогласно" покинути жж і пуститися в нові пригоди, при тому, що нові пригоди чекали саме в жж ;)

Запис: "ситуація з Любов'ю, яку я переживав три роки, яка великою мірою розкрила для мене Світ, ніж всі інші минулі роки до того (це десь...років шкопирнадцять), але яку я переживав більшою мірою в умі, тому не дивно, що під кінець, коли розставання було неминуче, а життя відслоїлись отаким велетенським, повним єнергії пластом - все, що було за три роки, і все, що було до цього (здавалось - нічого! хіба що - народження :), мене "вибухнуло".
Просльозився у саме Серце, як то кажуть - катарсис повний, але тої Життєвої Сили, і тих Рішень, що я прийняв під впливом тих переживань, вистачило ще надовго щоб змінювати навколишній світ і себе в ньому.

(фотографія - ресторан "Хата рибака", Сонячне озеро:)

да, по відношенні до мого дому Школа (гімназія) - знаходиться на Схід. Далі - її будинок, потім - озеро, далі... а далі я продовжив цей Шлях :)

upd: до речі, я ніколи не радив, але, мабуть, пораджу таки одну гру, яку варто пройти, це коротенький, мальований аквареллю, співаний під гітарку квест, що носить назву "Тінь Ворона" (In the Raven Shadow)(типу, всім би порадив в цю гру пограти, для мене вона дещо на момент літа 2005 "кармічна",- прим.). В свій час мені було дуже доречно :)
якщо десь застрянете - дзвоніть, пишіть, підскажу ;)"

скайп (який не користуюсь), тел(який викинув), аська(488-899-499, якось була в мене гривня з майже таким самим номером підряд крім 2-3 цифр укінці:).,  прикінцевий вдячний допис: "дякую О., бо саме завдяки тобі я зайнявся танцями :)" (типу О. це колись прочитає)))
відповідь була: Лесичка ( susja_pusja) : все на краще...

* * *

Реальність жж на цьому не завершилася, а проте, я радий що було продовження - стільки в 2010-2012 роках було тут"кармічного"...
"О, все можна було б завершити тоді, і не було б... не було б... :)!" ))))
музика: Shane Alfreds, Janik Joire - 17 - Great Discoveries (Homeworld soundtrack)
http://www.esnips.com/displayimage.php?pid=27451637

До речі, тоді в 2005 життя пов'язувалось з піснею Feel Good inc. від Gorillaz, та й потім Горіляки усіляко кармічно співпадали з моїм задумливим умонастроєм і подіями життя, що слухаючи D-sides і Live-версію Demon days під час роботи кур'єром і співжиття з Мікаелою в її хатинці, що зараз, 15.04.2012, на Пасху, слухаючи Pirate Jet від їх нового альбому 2010-ого року. Все життя у мрії - і задумі, у сподіванні на Любов. Додано на Пасху / upd

2006

Previous post Next post
Up