[Biurokratija] LSP - kaip visada

Sep 02, 2007 13:29

Jau ir Delfis rašo apie pirmakursių vargus su LSP. Neprisimenu, kad nebūtų buvę tų vargų. Kažkokios nesąmonės... Kai nueini į banką pratęsinėt ir stovi ilgiausioj eilėj... Nesupranti, ką ten ir kaip pildyti... Užklijuoja suknistą lipduką... Atleiskit, bet tai yra mažų mažiausiai juokinga.

Va dabar grįžusi sužinojau, kad LSP bus galima pratęsti nuo rugpjūčio kažkelintos dienos, bet įvesta nauja tvarka - reikia užsiregistruoti internete. Be abejo, tas apibūdinama kaip "nuo šiol savo LSP galėsite pratęsti internetu!", bet tik juokas iš tokių pareiškimų ima, nes vis tiek pratęsimo svarbiausias momentas - lipduko užklijavimas - vyksta banke, į kurį reikia nueit pačiam (ir dar susimokėti rinkliavą - už lipduką 16 Lt, bankui dar kokie pora). Na, užsiregistravau aš ten rugpjūtį, galvojau, kaip gerai, va paimsiu prasitęsiu. Ką jūs. Ilgą laiką, nors sistemoj buvo parašyta, kad "visi duomenys įvesti", skiltyje "LSP pratęsimas" puikavosi raudonas užrašas, skelbiantis, kad mano LSP galioja tik šiemet, nes SA neįvedė duomenų. Pamaniau, turbūt čia taip, nes nesu "oficialiai" pervesta į ketvirtą kursą, taigi ir mano pažymėjimas nepratęstas. Prieš savaitėlę VU duomenų bazėje mano duomenys buvo atnaujinti, aš pažymėta kaip ketvirtakursė. Tuomet nuėjau į LSP duombazę... tas pats. Parašiau kontaktiniam asmeniui, paklausiau, ar galėsiu prasitęst tik po sesijos. Po kelių dienų dar nieko nebuvo, šiandien tik atsidarau ir randu, kad raudonojo užrašo nebeliko. Žavu. Naujas užrašas sako: pasirinkite Hansabanko skyrių, kuriame norite prasitęsti LSP. Pasirenku. O sekantis pasirinkimas mane tiesiog PRIBLOŠKIA: pasirinkite datą ir VALANDĄ, kada ateisite prasitęsti LSP. Jei neateisite, LSP nebus pratęstas. Viešpatie su viešpačiukais!!! Čia gal specialiai vaiko studentus šitaip, kad tik kuo sudėtingesnis tas pratęsimas būtų??

P.S. Kas turi priėjimą prie VU studentų duombazės, įsijunkit, ir pamatysit idiotišką sveikinimą su rugsėjo pirmąja (kupranugaris universiteto duombazėje???).

lsas, universitetas, biurokratija, lsp

Previous post Next post
Up