Lituaniconas

May 04, 2008 15:56

Matau, kad kai kas jau grįžo iš kono, na, aš grįžau tik ką tik (į namus, kuriuose, pasirodo, vandentiekio avarija, todėl nei į dušą, nei arbatos normaliai išsivirt... :[ Palauksiu dar pora valandų ir eisiu į parduotuvę vandens, jei neatsiras). Kiek gaila, kad praleidau penktadienio programą ir kad šeštadienį ne iki galo viską pamačiau. Užtat kažkaip netikėtai atsidūriau Protmušyje, net gavau MtG dėžutėlę dovanų, chacha :] Nors iš tiesų ta dėžutė priklauso
mishrunei, nes teisingą atsakymą ji pasakė iškart nuskambėjus klausimui, bet kažkodėl sarmatijosi kelt ranką. Nusprendėm, kad dovanėlė atiteks trečiajam asmeniui... ;)

Man tai - trečias konventas. Galimas daiktas, artimiausiuose dviejuose neišeis dalyvauti, bet jei išeis - arba kada išeis - reikės vėl imtis kokios nors paskaitos etc. Vien dėl to, kad įrodyčiau, jog galiu geriau :((( Kad pati vietom nesupratau, ką šneku (o tiksliau - supratau, bet nesugebėjau normaliai sudėliot į sakinius), priežastis paprasta: per savaitę normaliai miegojau tik vieną naktį, paskaitai nuosekliai pasirašyti laiko ir jėgų neturėjau, o dar atvažiavau su kylančia temperatūra ir dūzgiančia galva... Atsiprašau, tikėjaus, kad bus geriau. Jei turėsiu laiko, tyčia pabandysiu surašyti viską taip, kaip turėjo būti (be diskusinių dalių - dėkuidie, buvo jos, nes kitaip būtų buvęs visiškas krachas). Kaip sako liaudis, mirtis alyvose.

Visa laimė, kad filksingo repeticija ir po to koncertas privertė pamiršti temperatūrą. Be kreivo įstojimo "Vilkolaky" bei nelemtojo "KoloKtulhu" viskas lyg ir išėjo gerai (žinau, kad Shizzaras man neatleis už visišką ritmo nepojūtį, na, bet gal publika nepastebėjo, a?... :))) Šimtąsyk ačiū visai muzikuotojų kompanijai!! Buvo gerai. O jau dainuojanti ir šokanti publika - pats puikiausias atpildas, kokio gali tikėtis atlikėjai.

Pakeliui į Vilnių pradėjau skaityti "Vėją nuo jūros" - jau kabina. Žiūrėsim, kas bus toliau :]

fantastika

Previous post Next post
Up