ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ПРЕДСТАВЛЯЄ УКРАЇНУ НА «ADEX 2016»

Sep 27, 2016 20:36




ДК «Укроборонпром» взяв участь у 2-й Азербайджанській Міжнародній виставці оборонної промисловості «ADEX 2016», що відбудеться 27 - 30 вересня 2016 року у м. Баку (Республіка Азербайджан).

На об’єднаному стенді “Укроборонпрому” представлено продукцію 19 підприємств-учасників, що виробляють військову техніку та 4 уповноважених спецекспортерів. Найбільше Україна презентує бронетанкової техніки: танк “Оплот”, бронетранспортери БТР-3, БТР-4 та “Вітязь”, БРДМ-2Ді, тактичний броньований автомобіль “Барс-8” та КРАЗ “Фіона”. Також на стенді представлені натурні зразки та макети авіаційної, морської та радіолокаційної вітчизняної техніки, артилерійської та вогнепальної зброї, засоби особистого захисту військових.

У ході виставки заплановано низку офіційних переговорів з керівництвом Республіки Азербайджан, представниками делегацій інших країн, а також підприємств-партнерів “Укроборонпрому”.

Довідково: Азербайджан вдруге проводить Міжнародну оборонну виставку «ADEX» під патронатом Президента. Тематика виставки об’єднує Сухопутні війська, Військово-повітряні сили та Військово-морський флот.












ВТС, ЗТМ, Виставка, БМ Оплот, БТР-70, ДПЦК, Укрспецекспорт, ДАХК "Артем", Укроборонпром, Азербайджан, КУВ, Миколаївський бронетанковий завод

Previous post Next post
Up