У Військовій академії (м.Одеса) відкрито сучасний навчальний тренувальний комплекс з підготовки розв

Sep 09, 2016 08:35



У Військовій академії (м.Одеса) відкрито сучасний навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідників

На території Військової академії (м. Одеса) відбулося відкриття навчального тренувального комплексу з підготовки розвідників.

Як розповів начальник факультету полковник Юрій Гикало, наявність комплексу дозволяє майбутнім офіцерам щоденно вдосконалювати свої професійні навички в умовах, максимально наближених до бойових.

За словами офіцера тренувальний комплекс з підготовки розвідників являє собою полігон, на якому в ході занять на різних навчальних місцях курсанти матимуть змогу інтенсивно проводити тренування елементів бойової армійської системи, навчатимуться бузшумно пересуватися на складних ділянках місцевості, встановлювати мінно-вибухові пристрої та працювати на засобах розвідки, встановлених на бойовій техніці.

Окрім цього, комплекс оснащений «Killhausem» спеціальним приміщенням без даху, що призначенне для проведення тактичних тренувань «спецпризначенців» з відпрацюванням елементів ведення бойових дій в міських умовах.

Вітаючи професорсько-викладацький та курсантський склад факультету з цією подією начальник Військової академії генерал-майор Олег Гуляк наголосив, що цим будівництвом зроблено ще один важливий крок в напрямку реформування вишу та покращення умов підготовки майбутніх офіцерів.

- Розвідка - це найважливіший вид бойового забезпечення. Розвідники працюють тоді, коли «мовчать» гармати. Ви обрали дуже нелегку та небезпечну професію. І нехай наявність цього сучасного навчального тренувального комплексу сприяє наполегливому опануванню вами важкої армійської науки, постійному нарощуванню потенціалу факультету та виходу на нові якісні рубежі навчальної підготовки, - підкреслив генерал-майор Олег Гуляк.
















Навчання, Українці, МО України, Україна, ЗСУ

Previous post Next post
Up