Ну вот и обещанные теракты

Aug 08, 2016 09:04

Вообще, учитывая вбросы, что - "Сможет ли Украина воевать на два фронта?", Волынскую провокацию, деяния Армии Крайовой, акты вандализма итд.

- ГРУ МО Генштаба РФ начало акты дестабилизации Западной Украины, и сталкивания Украины пока с Польшей.



СБУ попередила теракти на Львівській залізниці

07:30, 08-08-2016

Підрив на трьох ділянках міжнародних залізничних сполучень попередила Служба безпеки України на Львівщині. У результаті спецоперації оперативники виявили та затримали п’ятьох членів терористичної групи, які планували одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках від обласного центру.

Один з терористів був затриманий під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни Львівської області. Він намагався чинити опір і відкрив стрільбу. В результаті поранено одного із співробітників СБ України. Вогнем у відповідь правоохоронці поранили та затримали зловмисника. Наразі життю офіцера СБУ та терориста нічого не загрожує.

Під час проведення обшуків у затриманих співробітники спецслужби вилучили велику кількість вогнепальної зброї, вибухівки та комплектуючих для її виготовлення, зокрема: гранатомети РПГ-7 та РПГ-26, гранати РГО, Ф-1, РГД-5,  п’ять кілограмів вибухівки марки IХ 25 та 600 грамів тротилу, три електродетонатори, три пістолети та велику кількість набоїв різного калібру.

Тривають обшуки та інші невідкладні слідчі дії.

Прес-центр СБ України

Фотографії

Завантажити оригінал">

Завантажити оригінал">

Завантажити оригінал">

Завантажити оригінал">

Завантажити оригінал">
- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/1584#sthash.CZ00h5OB.ofSuK8W8.dpuf

Польща, ФСБ, Вороги, Агентура, ГРУ, РФ, Тероризм, Україна, СБУ

Previous post Next post
Up