Leave a comment

zil199 April 23 2016, 09:42:25 UTC
люди, адмін з вас шуткує або троле)

В єднанні - сила і результат
Published by admin on Втр, 04/12/2016 - 11:54
На ДП «Завод ім. В.О. Малишева» було проведено розширену нараду за участю керівників усіх підприємств концерну «Укроборонпром» - постачальників комплектуючих до основного виробу нашого підприємства БМ « Оплот-Т». Також під час обговорення даного питання було присутнє керівництво ДК «Укрспецекспорт», що займається експортним напрямком діяльності заводу. Мета заходу - узгодження термінів постачання і координація діяльності всіх ланок Концерну, задіяних у виготовленні згаданої бойової машини, що забезпечуватиме безумовне виконання намічених планів на 2016-й рік.

У нараді брали участь: виконуючий обов'язки генерального директора ДП "Завод ім. В.О. Малишева" О.В. Хлань, генеральний директор ДК «Укрспецекспорт » П.Ю. Букін, директор ДП «Львівський державний завод «Лорта» О.Л. Погребняк , директор ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» А.Ю. Пащенко, керуючий санацією ДП «Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г. Шевченка» І.В. Булижин та керівник ДП «Науково-виробничий комплекс «Фотоприлад» (м. Черкаси) Г.С. Корево.

Був обговорений і затверджений графік поставок вузлів , запчастин і комплектуючих з метою своєчасного і планомірного виконання контракту з виготовлення і постачання замовнику танка «Оплот» - якісно та за терміном.

За результатами наради всі дати постачання керівниками згаданих підприємств були узгоджені і остаточно підтверджені, ними було взяте зобов'язання надати свої вироби для комплектації БМ «Оплот» вчасно, відповідно до обумовлених графіків, що було завірено їх підписами в протоколі наради.

Як уже згадувалося раніше, ДП «Завод ім. В.О. Малишева» в поточному році має за мету активізувати і прискорити випуск всієї продукції підприємства і перш за все - БМ« Оплот-Т », зробивши темпи виробництва в 2016-м дійсно рекордним за все минуле десятиліття. У зв'язці з усіма задіяними в даному проекті підприємствами Укроборонпрому, будучи локомотивом галузі, координуючи, направляючи і забезпечуючи роботою наших партнерів, переорієнтувати їх, з огляду на політичну та економічну ситуацію сьогодення, саме на роботу з вітчизняним замовником в особі ДП «Завод ім. Малишева». Разом ми дійсно здатні підняти обороноздатність країни, і її конкурентноздатність на зовнішньому ринку, і додати істотний внесок в економічний розвиток країни в цілому. Але - за умови вмілого, своєчасного й синхронного виконання всіх поставлених завдань.

Reply


Leave a comment

Up