Представники Збройних сил Королівства Таїланд знову відвідали завод

Mar 22, 2016 05:54








Представники Збройних сил Королівства Таїланд знову відвідали завод: цього разу - з метою здачі-приймання чергової партії танків «Оплот», виготовлених підприємством у рамках «тайського контракту».

Процес огляду та апробації машин пройшов у два етапи.

Спочатку в складальному цеху підприємства, де були схвалені «готові до бою» машини і підтверджені їхні параметри - на робочих стендах.

А потім - пройшли випробування нових «Оплотів» в умовах полігону, де інозамовникам були представлені всі можливості й переваги даної бойової одиниці. Продемонстровані унікальні ходові якості танка, його захист, система управління вогнем, у тому числі досконалість навігаційного забезпечення і витривалість у екстремальних випадках. Всі тактико-технічні характеристики машини були повністю підтверджені. Поставлені перед екіпажами завдання - виконані на «відмінно».

Контрагент результатом задоволений повністю - приймання пройшло успішно. Замовником відзначено відмінну якість бойової машини - підписаний протокол здачі готової продукції. Партія танків на потреби Збройних сил Таїланду повністю готова до відправки, яка намічена найближчим часом.

І на підприємстві вже триває процес виготовлення наступної партії БМ «Оплот» у межах зазначеного контракту - з метою виконати поставку в найкоротший термін. Представники тайської сторони мають намір переконатися в цьому вже в травні поточного року - їхній наступний приїзд намічений на цей час.

http://www.malyshevplant.com/uk/content/chergova-partiya-gotova-do-boyu












Проект-2015, ЛНДРТІ, Лорта, Тайланд, Фотоприлад, ХКБМ, ІПЗ, Укроборонпром, Україна, ВТС, ДЗ, ЗіМ, БМ Оплот, Укрспецекспорт, ХКБД, 6ТД, НДІ "Квант", Мікротек, Українці

Previous post Next post
Up