«ФОТОПРИЛАД» УДВІЧІ ЗБІЛЬШИТЬ ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА В 2016 РОЦІ

Feb 09, 2016 17:45



Обсяги виробництва Державного підприємства Науково-виробничий комплекс «Фотоприлад», що входить до складу ДК «Укроборонпром», у 2016 році виростуть вдвічі завдяки збільшенню замовлень.

У 2015 році підприємство збільшило випуск товарної продукції майже на 30%, а розмір середньої заробітної плати - на 17% у порівнянні з 2014 роком. У рамках державного оборонного замовлення протягом 2015 року підприємство виконало значний обсяг робіт з ремонту прицільних комплексів для танків БМ «Булат» і Т-64.

У минулому році також розроблялися та виготовлялися дослідні зразки приладів для керування ракетами, прицільного комплексу керування вогнем для гелікоптерів, підривачів для різних видів боєприпасів, комплексу спостереження та навігації для артилерійських систем, оптичних прицілів ОП 3-9х32, ОП 5-16х52, ОП 7-24х75 для стрілецької зброї тощо.

Крім того, для Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова НАМН України підприємство виготовило діагностичний прилад для обстеження сітківки та роговиці ока у новонароджених дітей.

За власний рахунок ДП НВК «Фотоприлад» заміщує електрорадіоелементи продукції серійного виробництва з північно-східного ринку на електрорадіоелементи альтернативних ринків.
Також підприємтво успішно впровадило в господарську діяльність електронний торгівельний майданчик для закупівлі матеріалів і комплектуючих виробів. Для економії енергоресурсів значно оптимізовано виробничі площі, що дозволило зменшити використання електричної енергії на 10%, а теплової - на 42%.

Наразі ДП НВК «Фотоприлад» разом з фахівцями Міністерства оборони України проводить документаційний етап робіт щодо прийняття на озброєння коліматорного прицілу ПК-1М
Нагадаємо, що у 2014 році було змінено керівний склад підприємства, а продукція була включена до державного оборонного замовлення.

Довідково. Державне підприємство Науково-виробничий комплекс «Фотоприлад» (м. Черкаси) - провідне високотехнологічне підприємство, до складу якого входить Центральне конструкторське бюро «Сокіл», що дозволяє в єдиному циклі, мінімізуючи витрати, проводити розробку оптико-електронних приладів, виготовляти дослідні зразки, здійснювати їх випробування, серійне виробництво, модернізацію та ремонт.



Перспективне спорядження, БМ Оплот, БТР, Фотоприлад, ХКБМ, Укроборонпром, БМ Булат, БМП, Україна

Previous post Next post
Up