НА АВІАСАЛОНІ DUBAI AIR SHOW-2015 ДП «АНТОНОВ» ПРЕДСТАВИВ НОВИЙ ТРАНСПОРТНИЙ ЛІТАК ТА ДОСЯГ НИЗКИ ДО

Nov 19, 2015 18:39

НА АВІАСАЛОНІ DUBAI AIR SHOW-2015 ДП «АНТОНОВ» ПРЕДСТАВИВ НОВИЙ ТРАНСПОРТНИЙ ЛІТАК ТА ДОСЯГ НИЗКИ ДОМОВЛЕНОСТЕЙ



ДП «АНТОНОВ» втілюватиме в життя домовленості, досягнуті на одній з найбільших авіаційно-космічних виставок Dubai Air Show - 2015, ОАЕ, яка пройшла в період з 8 по 12 листопада 2015 року. На цьому заході підприємство представило свої сучасні програми, в тому числі новий літак Ан-178, перспективну програму Ан-132, нові варіанти багатоцільового сімейства Ан-148/Ан-158.
На міжнародному авіаційному салоні Dubai Air Show - 2015 новий транспортний реактивний літак Ан-178, представлений ДП «АНТОНОВ», став однією з основних новинок. Літак оглянули численні експлуатанти цивільної та військової авіатехніки з країн Близького Сходу, Азії та Африки. На другий день виставки, 9 листопада, відбулася офіційна презентація літака для ЗМІ, під час якої керівники та фахівці «АНТОНОВ» розповіли про можливості Ан-178 та його переваги в порівнянні з конкурентами.
Значну увагу привернула до себе програма нового транспортного турбогвинтового літака Ан-132. В її представленні активну участь взяли партнери ДП «АНТОНОВ» з Королівства Саудівська Аравія - співробітники KACST (King Abdulaziz City for Science and Technology) та компанії Taqnia Aeronautics. За словами доктора Khaled Abdullah Alhussain, директора Національного Центру Авіаційних Технологій KACST, «Саудівська Аравія потребує таких літаків, тобто ринок має достатньо високий потенціал. Ми маємо результати досліджень, що передбачають досить велику кількість цих літаків, які можуть використовуватися в Саудівській Аравії. Ми будемо пропонувати замовникам різні за призначенням варіанти Ан-132». Стенд підприємства відвідали представники міністерств та відомств Королівства Саудівська Аравія. В присутності Його Величності, Принца Turki bin Saud Mohammed A. Al−Saud, Президента KACST, ДП «АНТОНОВ» та компанія Taqnia Aeronautics підписали два Меморандуми про взаєморозуміння щодо взаємодії в просуванні на ринок КСА чотирьох санітарних літаків Ан−148−100ЕМ, чотирьох розвідувально−рятувальних варіантів Ан−132 та двох постановників радіоперешкод на базі цього літака.
Під час виставки члени делегації ДП «АНТОНОВ» провели низку переговорів з провідними компаніями світової авіаіндустрії з метою налагодження співробітництва у розробці, виробництві літаків «АН». Серед основних тем обговорення стала взаємодія зі створення сервісних центрів в різних регіонах світу. Як наголосив керівник підприємства Михайло Гвоздьов, «Сьогодні в світі експлуатуються більше 1800 літаків «АНТОНОВ». Наша першочергова задача - забезпечити їм гідну післяпродажну підтримку».




Ан-178, Мотор Січ, Проект-2015, Ан-132, Саудівська Аравія, АНТК, Слава Нації!, Укроборонпром, Україна, dubai air show, ВТС, Слава Богу!, Івченко-Прогрес, ВТА, Канада, ДП Антонов, США, Слава Україні!, Українці, Ан-148

Previous post Next post
Up