СТАРТУВАВ ПЕРШИЙ ДЕНЬ «DEFENSE & SECURITY-2015»

Nov 02, 2015 18:58



Державний концерн «Укроборонпром» представляє Україну на Міжнародній оборонній виставці потрійного призначення (сухопутні війська, ВМС, ВПС) та внутрішньої безпеки «Defense & Security-2015».

Українську делегацію, до складу якої увійшли Перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський та Генеральний директор ДК «Укроборонпрому» Роман Романов, очолює Міністр оборони України Степан Полторак.

Головне завдання, яке поставив перед собою "УКРОБОРОНПРОМ" в рамках цієї виставки - всебічно розширювати співпрацю насамперед з Королівством Таїланд - країною, у якій вже нині на озброєнні перебуває техніка українського виробництва. Крім того, заплановано велику кількість перемовин з представниками інших країн. На стенді Концерну буде представлено моделі високотехнологічної продукції провідних підприємств оборонно-промислового комплексу України.
Цього року на виставці «Defense & Security-2015» свої розробки представлять такі підприємства:

ДП НВК «Прогрес» - розробка і виробництво складних оптико-електронних приладів і гіроскопічних пристосувань, що використовуються в озброєнні (в комплексах високоточного артилерійського озброєння, голівках самонаведення ЗРК, ракет класу повітря-повітря і систем захисту літальних апаратів від ураження ракетами з тепловими головками самонаведення);
ДП «ДККБ «Луч» - розробка та виробництво ракетного озброєння;
ДП «Одеський авіаційний завод» - ремонт та модернізація літаків МіГ, а також авіаційних двигунів різних марок та їх агрегатів;
ДП «НТК «Завод точної механіки» - виробництво автоматичного артилерійського озброєння, а також запасних частин і комплектуючих.
ДП «КБ «Артилерійське озброєння» - дослідницькі, проектно-конструкторські, технологічні роботи, спрямовані на створення сучасних зразків артилерійського та стрілецького озброєння, боєприпасів, а також виробництво зброї та боєприпасів;
ДП «Новатор» - виробництво бортового радіоелектронного, радіолокаційного, радіонавігаційного та іншого обладнання для авіаційної та аерокосмічної галузей.
Офіційний експортер - ДК «Укрспецкспорт».
«УКРОБОРОНПРОМ» - це більше сотні багатопрофільних підприємств різних галузей оборонної промисловості, об'єднаних у Державний концерн. Діють вони у сферах розробки, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки, боєприпасів, беруть участь у військово-технічній співпраці з іноземними державами.

КБ Точність, ЗТМ, Виставка, КБАО, Новатор, Тайланд, Укрспецекспорт, КБ Луч, Одеський авіаційний завод, Укроборонпром, Прогрес, ПТРК, Україна, КУВ

Previous post Next post
Up