ПІНЬКАС: "УКРОБОРОНПРОМ" ПОСТАЧАЄ АРМІЇ СТІЛЬКИ РАКЕТНИХ КОМПЛЕКСІВ "СТУГНА", СКІЛЬКИ ЇЙ ПОТ

Aug 26, 2015 23:30



Посадовець підтвердив нарощування виробництва українських протитанкових комплексів і постачання їх у ЗСУ.

Про це у програмі "Погляд" під час марафону "Україна понад усе" на "5 каналі" повідомив Сергій Пінькас, перший заступник генерального директора ДК "Укроборонпром".

Говорити про кількість ракетних комплексів, які називають "українським Javelin", посадовець відмовився з міркувань секретності, але запевнив: "Укроборонпром" вчасно виконує усі замовлення армії з постачання нової зброї у війська. Пінькас пояснив: "Були одиничні екземпляри, їх випробували військові, кажуть: "Супер! Дайте нам можливість їх закупити". Скільки було можливо їх виробити - їх усі військові закупили. На 2015 рік було поставлене завдання виробити більш ніж у чотири рази більше. Така кількість збільшена, і відповідно до графіків вона притримується. В тій кількості, в якій потрібна армії "Стугна" - дійсно постачається. Кількісні показники - на жаль ми не можемо вказати".

Посадовець торкнувся специфіки виробництва і закупівлі інших новітніх зразків озброєння: "Це робота не одностороння концерну, це робота у тісній співпраці з військовими або в ініціативному порядку концерну або його підприємств, яку ми пропонуємо. Ну, наприклад, завод "Маяк" в ініціативному порядку розробив і зробив уже експериментальні зразки снайперських гвинтівок - тих, що раніше закуповувалися за кордоном. Вони якщо ще не презентовані, то будуть найближчим часом презентовані, і якщо у військових буде ласка їх замовити - завод "Маяк" може зробити їх серійними, в залежності від обсягів такого замовлення".


image Click to view


Слава Богу!, Проект-2015, Проект - ликвидация РФ, ЗСУ, КБ Луч, Слава Нації!, ДАХК "Артем", Укроборонпром, ПТРК, Слава Україні!, Україна

Previous post Next post
Up