Неймовірно смачні та незвичні способи подачі здавалось би банального кавуна порадують не тільки дітей але й піднімуть настрій дорослим!
1. ТОРТ З КАВУНА
З кавуна середнього розміру акуратно знімаємо шкірку, і надаємо форми бочечки або квадрата. Обмащуємо охолодженими взбитими з цукром вершками (або сирним кремом). Боковинки прикрашаємо мигдальними пластівцями(шоколадною крихтою, кокосовою стружкою...)
Зверху торт декоруємо свіжими ягодами!
2. Кавуновий САЛАТ з фетою та ківі
Фету, ківі і кавун нарізаємо кубикам і поливаємо соусом з цукру та лимонного соку ! Смак БОЖЕСТВЕННИЙ!
3. Алкогольне желе в КАВУНІ
Великий кавун розрізаємо на 2 половинки, виймаємо мякоть ( її можна просто зїсти) Готуємо желе з вина або для самих стійких) з горілки та соку і заливаємо в форми з кавуна. Після застигання нарізаємо як звийчайний кавун. ВАШІ ГОСТІ БУДУТЬ У ЗАХВАТІ!
4.ПІЦЦА з кавуна, тут все зрозуміло) мариновані чорні оливки, ківі і якийсь пікантний сир до смаку.
5. КРЮШОН В КАВУНІ
Беремо величезний кавун, верхівку зрізаємо, мякоть виймаємо(половинй з"їдаємо половину ріжемо кубиками і повертаємо в кавун, заливаємо все пляшкою шампанського і пакетом морсу з магазину, додаємо цукор та лід і вуалья...прекрасний варіант для вечірки у спекотний літній день!