Світ без політики:?

Oct 20, 2009 11:00




В сучасних реаліях розвитку нашої держави повністю абстрагуватися від такого явища як "національна політика" абсолютно неможливо. Вся країна, в тій чи іншій мірі, намагається слідкувати за перепетіями, що відбуваються у владній верхівці. Я сам довгий час не пропускав жодного політичного огляду, різноманітних дебатів і т.д. Але, Боже, як вже це все дістало... Слідкуючи за постійними суперечками можновладців можна з"їхати з глузду, просто все більше в голову приходить одна і та ж думка "Скільки можна розривати цю бідну країну"... Я завжди вбачав великі переспективи у нашій державі,так вже мене вчили, що Україна має шалений потенціал мало не в усіх сферах розвитку, але коли дивишся у що це перетворилося за 18 років - просто серце крається.
Найжахливіше те, що більшість наших громадян так і залишилися "хохлами", які не мають своєї суверенної думки. Їм нав"язують кожного дня нові і нові брехні, а люди цьому покірно вірять.
Коли вже люди зрозуміють, що вони- УКРАЇНЦІ. Ми- велика нація, яка абсолютно самобутна і відмінна від російської, до якої так багато людей чомусь прагне.
Так хочеться вірити у більш світле майбутнє, я думаю я далеко не один, хто любить цю країну...якою б вона не була...

Україна

Previous post Next post
Up