2й робочий тиждень : Reloaded

Sep 10, 2010 19:29




Що ж...Другий робочий тиждень пройшов, можливо, менш продуктивно, ніж перший, але з іншого боку- це далеко не так.
Мене, нарешті, можна офіційно поздоровити з призначенням на посаду юрисконсульта. І я просто неймовірно радий, що просто одразу перескочив ланку "помічник", адже , зазвичай, все буває радикально по іншому=) Можливо, зарплатня, яка буде у мене на випробувальному терміні комусь здастся і не такою великою, але, як то кажуть, є в світі 2 професії, маючи які можна навіть не думати про шалені гроші на початку кар'єри : "юрист" і "бухгалтер". Але треба ж з чогось розпочинати, і я впевнений, що більшість не має навіть цієї стартової ставки.
А ще виявилося, що дуже багато знайомих працює в центрі - то ж можна з ними разом на обід ходити, от як сьогодні наприклад.Працювати на пл. Льва Толстого дуже круто))
Ще одне важливе, що хотілось би додати - так це те, що я відчув, нарешті, себе складовою колективу. Всім , мабуть, знайоме відчуття, коли приходиш у нове місце - легкий дискомфорт. Сьогодні ж, після розпиття всім офісом шампанського і після прийняття кількох грамів коньяку з шефом, я відчув себе своїм.
Коротше кажучи, настрій у мене перед вихідними піднявся в геометричній прогресії)))

робота, життя

Previous post Next post
Up