Політика, свині, пацюки...

Nov 01, 2009 22:45




Ситуація в країні не залишила байдужим абсолютно нікого... Ми зараз спостерігаємо за дуже цікавим явищем, яке, в принципі, аналогів, в новітній історії нашої держави, не має... Кожен день надходять нові і нові повідомлення про збільшення інфікованих і померлих від каліфорнійського грипу... Про причину такого стрімкого спалаху ми, прості смертні, по суті, можемо лише здогадуватись, але цілком логічно випливає 3 "сценарії" :
1. Політичний піар напередодні президентських виборів.
2. До України таки дійшов грип, пандемію якого було об"явлено ще влітку.
3. Це не є грип, а інше інфекційне захворювання, причини якого знаходяться на території нашої країни.

Варіант №1!



Насправді, за цей "сценарій" говорить багато фактів і логічних заключень. На теперішньому етапі розвитку України, коли вибори, фактично, відбуваються щороку, політичні сили першочерговий вплив на виборців ,через традиційні засоби піару,втратили. Банально, звичайні мітинги, білборди, листівки вже не діють. Перша ластівка "нового" піару прилетіла ще на початку вересня, коли відбувся скандал в дуже відомому таборі "Артек". Цей скандал не на руку діючому уряду і, відповідно, можна зробити висновок, що це хід з боку президента\опозиції. Серед таких аморальних рекламних ходів сильнішим за "дітей" є лише смерть,страх,маніпуляція натовпом.
Зважаючи на все це дуже в гарному світлі виглядає "донька українського народу", адже вона реагує відповідно на ситуацію в країні. Я повинен визнати, що всі заходи по запобіганню розповсюдження грипу є досить своєчасними і вдалими. Саме такою і МАЄ БУТИ реакція нормальної влади на лихо в державі. Також слід зазначити, що варіант піару може відпасти хоча б тому, що це "палка о 2х концах", адже наскільки вона є вигідною для Тимошенко- настільки ж і невигідною, адже з протилежного флангу опозиціонери кричать про жахливі помилки уряду, ами всі чудово знаємо - кому повірять на Сході країни.

Варіант №2!



Пандемія штаму грипу H1N1 була об"явлена аж 11 червня, вперше за 40 (!!!) років. То ж, логічно припустити, що рано чи пізно, а Україна зіткнулася б з цією проблемою. Це розуміли всі, більш менш розумово розвинуті люди. В той час як по всьому світі реєструвалися сотні нових хворих, в Україні жодного випадку захворювання, чомусь, не відбулось( це при тому, що потік туристів, в принципі, теж не маленький, включаючи туристів з "інфікованих" країн). Виходячи з цього можна задатись питанням, "Чому наша влада виявилась не готовою до епідемії". Я , навіть, схильний вважати, що, затягнуті у внутрішні перепетії, політики просто напросто не звернули гідної уваги на зовнішню загрозу. Зима, як завжди, прийшла раптово...

Варіант №3!



Третій сценарій імпонує, особисто мені, оскільки саме в ньому я бачу найбільше "реальності". Грип, звичайно, рано чи пізно, все одно б прийшов до України, але виникає питання "чому зараз і чому саме Тернопільска область:?". Ми зіткнулися з ситуацією, коли десятки людей померло від інфекційної пневмонії, яка розвивалась атипово швидко. У пресі щодо цього досить швидко з"явилась інформація про епідемію легеневої чуми, яка викликає більшість з симптомів, від яких померли люди.
До питання про місце спалаху епідемії,до Тернополя. В цьому місті вже не перший рік виникали скандали пов"язані з критичною ситуацією на сміттєзвалищах міста. Всі ми знаємо скільки зарази може вирости на смітті, а якщо додати до цього появу в Україні чорних пацюків, які є єдиним видом, які чуму переносять - то можна зробити певні заключення.
Також викликають сумніви щодо грипу і свідчення , що надходять з Зх.України від друзів і знайомих, що міста посипають якоюсь сумішшю ( а це не є запобіжним засобом від гпу!!!) і кількість померлих в десятки разів перевищує офіційні дані.
В п"ятницю (30.10) в Києві з"явилася інформація, про обробку міста якоюсь сумішшю з гелікоптерів. Якщо чесно не придав цій інформації великої уваги, до того моменту, доки вийшовши на балкон, не побачив 2 гелікоптери над містом, якраз у вказаний час...Тож є над чим подумати...

Підсумовуючи, хотів би сказати, щоб люди Ви не соромились ходити у пов"язках, в цьому нічого поганого немає, ми всі маємо берегти те найцінніше, що ми маємо- наше життя.

ПС. Напруга в Києві дуже відчувається...Люди дивляться один на одного з підозрою, на вулицях немає людей...Все нагадує фільм "28 Днів потому"!
Бережіть себе...



Грип, Україна, Думки

Previous post Next post
Up