Що занадто, то нездраво!

Aug 05, 2011 18:04

Відверті та спокусливі зображення 10-річної моделі Thylane Lena-Rose Blondeau на обкладинках Vogue Enfants стали сенсацією цього тижня. Хвиля обурень та критики за таку «сексі» фотосесію прокотилися як по блогосфері, так у багатьох світових медіа.



Грубе порушення закону, прав, пристойності, свавілля, жах - це далеко не повний список слів, які характеризують зміст відгуків. Французька дівчинка гарна, як і всі 10-річні дівчинки, але все-таки більша частина англійців вимагає ввести цензуру на подібні фотознімки в їхній країні - вони дуже тривожні. Експерти наполягають на тому, що подібні фотосесії наносять психологічні травми дітям-моделям, від яких вимагають зображати сексуальну зрілість.

Але от в нашій країні, здається, подібні речі вважаються звичним та невід’ємним атрибутом популярності та ознакою талановитості як серед дорослих, так і серед маленьких зірок.

Кому потрібен твій гарний спів? Давай краще «хлеба и зрелищ». Ось ,будь ласка, «хлеб и зрелище» вітчизняної естради. І що найсмішніше - критики за це аж нуль. Навпаки, рейтинги рейтинги рейтинги....
Ассоль



Аліна Гросу


гросу, ассоль, цензура, vogue, фото, сексуальність

Previous post Next post
Up