У всех свое представление о "правильном" овсяном печенье. В нашей семье, любят мягкое печенье, такое которое по-английски называют chewy. Это печенье именно такое - с хрустящей корочкой, но мягкое внутри и конечно с большим количеством изюма. Рецепт как ни странно с упаковки овсянки и именно этот рецепт на мой вкус самый удачный из всех мной
(
Read more... )
Скажи, пожалуйста, овсянка какая по-английски? А то есть quick, rolled, etc, а я никогда не разбираюсь, какую брать.
Reply
Reply
Reply
Reply
quick oats = quick-cooking oats = quick oatmeal = quick-cooking oatmeal = easy oats Notes: These are thin flakes of oatmeal that cook up in about three or four minutes. They're a good choice for oatmeal cookies. Substitutes: rolled oats (More nutritious and chewy, takes longer to cook. If substituting rolled oats for quick oats in a cookie recipe, consider refrigerating the dough for 20 minutes before baking-- otherwise the cookies may become too flat and thin) OR instant oats (This contains additional flavorings, and is less chewy. It also takes less time to cook)
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment