Про кулінарні збочення

Jul 23, 2013 20:34

Рибний день переріс в рибний тиждень. А апетит пустився берега. Я не знаю, чи можна сьомгу заїдати персиками, а їх індичкою, а то все ванільним пончиком, а потім копченим лососем, а ще ж кілограм абрикос, салат і шматочок наполеону... Уявлення не маю. Але наразі чуюсь, ніби можна.

А ще я так часто казала, що не люблю рибу, що тепер таке враження, що то не я щодня її наминаю і про неї мрію (хто б форельки запік, а?). Креветки відійшли на другий план. А ще я не їла молочні продукти, а тепер наминаю творог пачками і літрами молока запиваю.

І, блін, почуваюсь класно! І хочу ще-ще-ще! Під майже кінець літа організм прийшов до тями, що скоро знову зима, авітаміноз, депресія, слабкий імунітет і вирішив, хай це все буде з кимось іншим. Ідеальна відпустка - поближче до свіжих натуральних продуктів і їсти. Не чотири, а щонайменше 6-7 разів на день. Воно ж все таке запашне, пружне, соковите, а-пе-тит-не...

А щоб не було зайвих питань, то скажу, що в дитинстві на дачі я любила їсти ковбасу з варенням та чайною трояндою. Або мед намащувати на хліб з маслом. А кавун раджу їсти з чорним хлібом.

Я взагалі їм все. Включно з равликами, жабками та навіть колись в дитинстві мурахами. Ще би змію спробувала.

А які у вас смаки та вподобання в їжі?

П. С. Тре жити без стресів... Імпасібл...

кухня, літо, я, збочення

Previous post Next post
Up