Настоящий украинский бог для свидомых укров

Oct 17, 2013 19:03

Оригинал взят у varjag_2007 в Настоящий украинский бог для свидомых укров
Журналист Владимир Богун на фашистском марше УПА, который проходил в Киеве 14-го октября, снял ролик, в котором рассказывалось об "украинском боге" настоящих украинцев:

Напомню - что это за культ и где находится его главная святыня:



Это - главная Святыня Матери-Украины для всего сущего Украинского Народа, которая находится по адресу - ОРИЯНА, Спринг Глен, Нью-Йорк, США.

Именно сюда обращены взгляды настоящих Украинцев, Верующих в Единосущного и Правдивого Господа Дажьбога, живущих в странах Свободного Мира (так указывается в сборнике, гм, молитв "Дажбоже, Ти святий дух народу мого", Ню Йорк, 1987) и инкорпорированных (юридически и организационно) в Правительствах Америки и Канады, имеющих те же Права, которые имеют Католики, Протестанты, Жиды, Буддисты и исповедники других Религий.

Я уже рассказывала в материале " Катерина Чумаченко и дехристианизация Украины" о заповедях религии Юкрениен Нетиве Фийтс, которую у нас привыкли называть РУНвира.
[Spoiler (click to open)]
Первая община РУНвиры была зарегистрирована в Чикаго в 1966 году. Символом религии ее основатель Лев Силенко, которій взял себе литературній псевдоним "Лев Тигрович Орлы гора", избрал тризуб в обрамлении солнечных лучей, интерпретируя его, как символ Дажбога. Доктрина РУН-веры изложена в сочинении Л.Силенко "Мага-вера" (укр. "Мага-віра"), основные тезисы которой сводятся к отрицанию христианских ценностей, которые трактуются, как чуждые украинскому народу, насильственно навязанные ему внешними силами. При этом Лев Силенко отрицает весь пантеон древнеславянских языческих богов, провозглашая Богом-Творцом лишь одного из них - Дажбога.

Центр культа - собор святой матери Украины, находится в США, в городе Спринг Глен (штат Нью-Йорк). На первых порах в создании этого религиозного течения принимали активное участие Михаил и София Чумаченко - родители супруги бывшего Президента Украины Катерины Ющенко.

Первая община РУН-Веры была зарегистрирована на Украине в сентябре 1991 года. В октябре 2000 года в Виннице состоялся съезд, который принял решение о создании Всеукраинского религиозного объединения - Собора Родной Украинской Веры.

Распространение этого псевдоязычницкого учения полностью связано с выдающимися организационными способностями его основателя - режиссера-неудачника Льва Силенко. Первое общество (по терминологии рунвистов - станица) последователей течения было официально зарегистрировано в декабре 1966 года в городе Чикаго (США). К нейе вошли 53 семьи, в т.ч. и семья Чумаченко. Со временем подобные общества появились в других городах США, Канады, Австралии, Англии и латиноамериканских стран.
Тем более, что утверждению новой секты способствовали и некоторые американские политические лидеры. Особенно, после того, как Катерина Чумаченко стала сотрудницей офиса белого дома по связи с общественностью. Тогда В частности, 28 сентября 1984 года из Белого Дома (Вашингтон) на имя Льва Силенко пришло письмо, в котором говорилось: "Учитель Лев Силенко, ваше мышление много значит для президента Рональда Рейгана. Президент принимает вашу добротливисть".

На первый взгляд эта секта может показаться млой и даже смешной. До тех пор, пока не почитаешь т.н. "молитвы" и не поймешь, какой заряд ксенофобии и ненависти закладывается в души неофитов и апологетов.
Молитва страждання благородної душі

1. Дажбоже мій, вороги Вітчизни моєї вторгаються у родини братів моїх і науками своїми калічать розум і душу дітей, і гіпнотизують їх, речучи: “Любіте Лєніна”, “Любіте папу римського”, “Любіте ворогів своїх”. О, яка підступна ця чужа наука: раба з колиски привчають, щоб він любив чужинця, який тримає його в рабстві. Розбуди, онови і вольною мудрістю освіти душу народу мого і в жили його хлюпни крови лицарської, святої, Дажбоже мій!


2. Дажбоже мій, пробуди родину мою, яка живе у темряві чужовір'я і поклоняється чужим богам і духовною неволею принижує святе ім'я Твоє, Дажбоже мій, прости родині моїй, яка глузує з мене, що я вірю Тобі, прости темним, бо не винуваті вони, що архиєреї чужовір'я отемнили добрі душі їхні і навчили їх ненавидіти віру рідну, пробуди родину мою, Дажбоже мій!

3. Дажбоже мій, як сповідь, прийми молитву - роздуми мої: мій брат-чужовір мені каже, що він визнає віру грецького православія, бо українці за грецьке православіє багато крови пролили, мій брат-чужовір каже, що він визнає грецький католицизм, бо за греко-католицизм українці багато крови пролили, мій брат-чужовір каже, що він визнає москвинський комунізм, бо українці за москвинський комунізм багато крови пролили.

О, багато, багато, багато українці крови пролили за віри чужі і віри чужі скріпили, а рідну державу свою завалили, о, брати - смиренні раби духовні, ви біль моя, ви страждання мої несусвітні, не мене, а себе полюбіте - кайдани порвіте, в рідній вірі себе пробудіте, рідну матір свою звеселіте, прийми сповідну молитву мою, Єдинорідний Дажбоже мій!
Молитва гіркого плачу

1. Дажбоже мій, сумно мені чути, що земляки мої - рідні люди мої, поклоняються богам біблійної Юдеї і, як жебраки, просять у гречинів і просять у латинів спасіння для очужиненої рабської душі своєї. Вони в духовній неволі живучи, зневажають волю рідну, віру рідну.

Хто рідну матір зрадив і поклонився чужій, той не буде щастя мати на землі своїй, вічно святі Твої закони, Дажбоже мій!

2. Дажбоже мій, я, голову схопивши в руки, ридаю - плачу і крізь сльози гіркі болючі бачу, що у хатах поневолених братів моїх божествують апостоли - жиди, перед портретом жида брати мої слова такії написали: “Благослови наш дім!” О, яке душевне змаління!

Освіти великодушною гідністю душу братів моїх, душу окрадену і розп'ятієм добиту, Єдинорідний і Єдиносущий Дажбоже мій!
Молитва священнодійного гніву

1. Дажбоже мій, вторжники опоганили благородне лице Вітчизни моєї, вторжники у селах і містах поставили ідолів, притранспортованих з Московитії, з країн Ромеїв і Латинів, і люд мій поневолений на рідній землі звеличує ідолів іноземних, і зневажає родоначальників рідних - Маму Лель і Тата Оря, і зневажає святе ім'я Твоє, Дажбоже мій, о правда вічна і святая - хто віру батьків зневажає - той віри в собі не має, хто віри в собі не має - в неволі конає, Дажбоже мій!

2. Дажбоже мій, коли вторжники вторгаються на степи Вітчизни моєї і мордують братів моїх, і зневажають сестер моїх, і зневажають мову матері моєї, і статуями воєначальників своїх оганьблюють землю мою, жорстокіє душа моя і стає вона левом розгніваним, благослови ратню борню мою, Дажбоже бій!

3. Дажбоже мій, десять століть архиєреї чужовір'я покоряли добру душу внуків Твоїх, і біля юдейського кивота страхали їх пеклом, і потішали їх уявним раєм біблійним, і внуки Твої були заляканими, і слухняними рабами Саваота юдейського, і минуло десять століть покутливих, і в серцях внуків Дажбожих воскресала туга за Дажбогом, і туга святая стала вірою, і віра святая стала волею народної душі пробудженої, Дажбоже мій!
Молитва духовного самоусвідомлення

1. Дажбоже мій, і була Русь (Україна) велика і багата, вільна і славна, і жили в Русі (Україні) внуки Твої природніми законами Твоїми, і слава про них лунала світами, і ніхто не смів глумитися в Русі (Україні) з ім'я Твого.

Та сталася зрада - внуки Твої поклонилися чужоземному божеству (юдейському), і втратили і волю свою, і правду свою, і закони чужих релігій роз'єднали їх, і діти їхні стали соромитися своєї мови материнської і походження свого.

Ти, Дажбоже мій, ждеш від зрадників покаяння і готовий Ти покаяних, як батько синів рідних, знову під опіку свою прийняти, і їх рідними внуками назвати, о, Великосердний Ти, Дажбоже мій!
Молитва священноєдности

1. Дажбоже мій, з Тобою я є сам собою, з Тобою моя Вітчизна моя і моя воля моя, і моя віра моя, і моя мудрість моя, і я молюся Тобі, щоб мій народ мав волю духовну і вільно володів скарбами земними, Дажбоже мій!

2. Дажбоже мій, я є, бо Ти є і був я тоді, як родився Дніпро, і був я тоді, як родились степи, і був я тоді, як жили мати Лель і тато Орь, бо минуле живе сьогодні, бо несвідоме стає свідомим, бо потомки мої, які житимуть тисячі літ від дня народження мого, втілять в собі образ мій, Дажбоже мій!

3. Дажбоже мій, вислухай молитовну сповідь душі моєї, я - українець, лежало поколене серце моє під мурами Батурина, прикутий був я у галері турецькій, в льоду кам'яніла голова моя на берегах соловецьких. поламані були руки мої у підвалах совєтських, осліплений був я отцями ізуїтськими, покалічена була душа моя у божницях Візантійщини, у школах Московщини, горів я на вогнищах орди Монгольської, орди Московської, орди Тевтонської, і воскресав я силою оновленою так, як весною воскресає мати-Земля, і перелякані моїм воскресінням умирали кати Вітчизни моєї, і жив я і живу я, і вічно житиму вічністю народу мого, я - українець обезсмертнений Тобою, Дажбоже мій!

4. Дажбоже мій, ішов я вперед, щоб жити і людей любити. І ніс я високо серце моє, щоб все, що низьке - лякливість і зрадливість, глупість і скупість, не вторгалися в душу мою.

І в дорозі ранили мене, і кров моя, як сонце червона, полилася, і радість зі мною обнялася, бо то не кров моя гаряча ллється, а любов моя до Тебе, Вітчизно святая моя - звеличуйся теплом моєї вірної синівської крови - єднаюся я з сонцем Твоїм, єднаюся я з золотими полями Твоїми.

І кров моя вливається у святеє серце землі Вітчизни моєї, і житиме вона у серцях братів моїх, у маках степових, у травах духмяних, у поцілунках коханих, у ласках материнських, у подвигах богатирських, Дажбоже мій!


Это официальный символ РУНвиры

Как видим, в этом псевдорелигиозном учении такой заряд межнациональной и межконфессиональной розни, что - мама, не горюй!

Утверждается, что арии - старое название "древних украинцев", а сам украинский народ "был распят на четырёх крестах": Риме, Византие, Варшаве и Москве.За две тысячи лет своего существования христианство принесло в мир кровавые войны, террор, распри между народами. Рим всегда «с любовью» поддерживал Варшаву в направлении оккупации Украины, а Москва всегда двигалась на Украину с мечом и крестом.

Адепты РУН-виры сравнивают Библию с книгой "Майн Кампф" Адольфа Гитлера.

А теперь, словно гнезда клопов, гниды этого неофашистского учения рассаживают уже и по Украине.


Вот только почему, если ЭТО настоящий бог для настоящих украинцев, они лезут к нам и требуют, чтобы Украинская Православная Церковь отделилась от своей Матери-Церкви?

Previous post Next post
Up