Ес Соя*

Mar 04, 2012 13:17


 хочу к тебе
ты тоже?  щиро. відверто. емоційно.
  Арт-кафе "Невідомий Петровський". перше враження від "НП" змішані.. ну можна зрозуміти офіціантів, було багато відвідувачів.. але через пів години прийти і питати, чи ще потрібен мені мій чай.. таке шось.. але загалом, цікавий інтер’єр і смачні пончики!))) тепер є ще одне місце, куди хочеться йти після напруженого тижня. ще одне, що зацепило, це столик. замовляла перший біля сцени. але судячи з усього, ми з адміністратором по-різному рахуємо, сиділи за першим з кінця.. але Настя сказала, що це все ліричні нюанси, тому трохи заспокоїлась.
  Євген Соя. Він незрівнянний! такий емоційний, відкритий, тендітний. нагадує якогось маленького хлопчика. тільки матюкається)) вірші теребили серце, западали в душу, розривали з середини. видно було, як його бісило те, що люди гримали дверима, шуміли, просто тупо відволікали його і не давали зосередитись. шкода було((
  Дівчата. дуже рада, що О.О. сподобалось! переживала, якщо чесно, ато вона така, спочатку сміється з мене, а потім і сама дякувала, що взяла її з собою))))) і ще раз впевнилась, що таких людей, як Настуня я ще не зустрічала! дуже різноманітна та цікава особистість, щира та світла!
  вечір вдався на славу! Максим сказав, що 22 березня в "НП" приїжджає Maria Group, може підемо.. але треба ще дожити)





трохи фото і відео







 


image Click to view


вірші, друзі, Весна!, О.О., мегаполіс

Previous post Next post
Up