практика.

Jul 13, 2013 00:51


я нарешті пройшла шалену практику, яку організовувала наша ОДА.
  2 тижні працювала в "Департаменті культури, туризму, національностей та релігій при Дніпропетровській ОДА"
  і знаєте, що? держслужба - це така муть! просто з пустого в порожнє 5 днів на день з 9 до 18. я туди йшла зі сподіванням, що покажуть, як організовуються якісь заходи, концерти, виставки, розкажуть про цікаві місця в області (бо я мало що бачила, якщо чесно)...
  а в результаті працювала з кадровою документацією, ксерокопіювала різні вхідні документи, перебирала папки і по суті все. дуже шкода, якщо чесно.. сподівання не виправдались, але може вдасться напроситись до них на роботу, для відкриття трудової.

і ще, що вибісило мене! під Дніпром почався шалений фест "The best city". і як вам таке: облрада виділила по 20 (!!!) квитків на кожне районне/місцеве управління культури в області!! а це близько 500 квитків!!! ще плюс роздавали Регіонали своїм людям по 20 штук.. якого тоді хєра влаштовувати фест з квитками по 1000 грн для простолюдів, а своїм трудящим видавати безкоштовні квитки??? та зроби ти їх по 500 грн, то ж більше людей прийшло б!!!!! логіка відсутня..

отак загалом і живемо. вже здала вступні екзамени, тепер у понеділок-вівторок чекатиму на рейтинг і сподіваюсь, що буду називатись гордо Магістром )))))

політика, будні, бісить!!!!, навчання, мегаполіс

Previous post Next post
Up