дешева робоча сила)))

May 13, 2012 23:10

  нарешті настроїла українську мову і зможу спокійно написати про наше п*ятничне *зборіщє дешевої робочої сили* та і взагалі враження від Амстердаму..
  у листі було написано, що початок в 9, але оскільки більшість студентів добирались потягами (нас привіз син Янса на машині), почали ми о 10. більшість народу (чоловік 15) були з Росії і України - от вам, справжня дешева раб-сила! 2 з Бразилії, 3 з Китаю. Тут нарешті ми і зустрілись з Машкою)))


один дуууже хароший юноша (на фото стоїть за мною, падла), ляпнув разумну вєщь: *сподіваюсь, що після цієї зустрічі усі укр./рос. студенти зберуться разом і прогуляються.... блаблабла..... просто я ж не знаю який алкоголь вживають інші студенти* - фак, чому завжди якщо укр./рос. то алкашня?!?! він після 10 хвилин зустрічі почав усіх кумарити..
  але це нюанси)


загалом, після цього заходу знайшла ще одну невезучу як і я - Ксюха. вона теж живе з сім*єю і біля неї теж нікого в окрузі))) їхати нам до ближчого місця зустрічі недалеко, думаю матимемо контакт. а взагалі я одна з України така крейзанута на голову, поїхала на пів року - всі інші на 3 місяці. а росіяни навпаки - майже всі на 6, деякі й на рік!!
добре роззнайомилась з однією росіянкою - Катря)))) живе вона канєшно не близько, але майже на такий самий строк як і я (до середини жовтня).
  опісля цього пішли до якихось мєсних властєй і там отримала ще одну наклейку в паспорт - якщо вірити їй, можу бути в Нідерландах до 11.11.12 ))
  закінчивши всі формальності пішли на прогулянку по Амстердаму))) хлопці йшли попереду і перша вулиця на яку ми вийшли - вулиця червоних ліхтарів! поки зробили пару кадрів - ВСІ хлопці зникли. і кітаянки зробили висновок, що вони пішлі на маленький *брейк* ))))))) не дурні дєвки хочу вам сказати! але робота у них найважча - на трояндах з ранку до ночі..


потім все ж зібрались до купи, а через 20 хв розійшлись. та все ж встигла роззнайомитись з трьома хлопцями з Казані (Адель, Салават і Ішат) і Сашою з Челябінська. в общєм залишилось нас 6 - я, Машка, Ксюха, Уля, Саша і Саша - п*ятеро українців і *суровий чєлябінєц* )))))))))))))))
  майте декілька фото







з Машкою)






Музей Мадам Тюсод (воскові фігури)




суровий чєлябінєц )))))))))))))))))


вокзал

поки ми знайшли любий-рідний Мак було 5. оскільки коли кому на останній потяг ми не знали і вирішили рухатись на вокзал. а там вже було смішно - у кожного до потяга було 2-10 хв. тому швиденько сказали па-па і розбіглись))))
потяги канєшно з нашими не зрівнять! свою зупинку не пропустила, Янс мене зустрів і швиденько доставив додому)))
а вчора ходили на якусь мєгакрутезну паті. я тепер розумію, чому в Україні люди за 45 не ходять на масові діско (у нас такі бувають?) - виглядало це канєшно смішнувато, як на мій погляд.. але нічого, було весело і як мене запевнили - тепер я побачила весь Дронтен))))



з Хармою =)

п.с. я вже тиждень тут.. аж не віриться...

in the netherlands!, подорож, навчання, Весна!

Previous post Next post
Up