22 червня

Jun 23, 2011 00:34


1. Радянсько-німецька війна розпочалася з вини Радянського Союзу, що виростив Гітлера, навчив його армію, давав сировину для підкорення Європи.

2. Через Сталіна і комуністів і їх задумки захопити свю Європу (і весь світ трохи пізніше) під гармати і кулемети Адольфа поклали мільйони життів, пролили океани кровіі благополучно загнали те, що зараз називають "пострадянським простором" в третій світ.

3. У війні 1941-1945 мені шкода життів мирного населення, військовослужбовців від солдатів до майорів максимум. Ця категорія - насильно призвані режимом за нього воювати. Від підполковника і старше - добровільно пішли служити сатанинській владі. Всі бачили, що таке Голодомор, і ніхто з них не підняв зброю на комуністів.

4. Хай це образить деяких читачів цього блогу, але від правди ніде дітися: без 22 червня 1941 року ми б зараззнаходилися у планетарному радяському концтаборі в однакових штанах, як вчили убитки Маркси/Троцкі. І конкретно для мене факт того, що червону чуму не пустили у Європу тоді, розкроїли їй череп і підірвали сили є найважливішим у цей день. Можете ображатися. Принаймні я це щиро визнаю.

Для українців цей день - день скорботи за загиблими.

І стосовно піни з рота всяких обРИгіоналів і комуноїдів в стилі "дєди ваєвалі". Скоти! Через 70 з лишнім років солдатські кістки шукають ентузіасти і ховають на свої гроші. Всі ті виродки, що мастурбують на радянський культ - саперну лопатку в руки і марш шукати загиблих солдатів! Інакше ви всі негідники і лицеміри.

Нехай всі загиблі солдати покояться з миром!

ОЦЕ називається шанувати пам"ять загиблих!



історія

Previous post Next post
Up