Науки

May 08, 2010 01:08

Оскільки ми з моїм кохою вирішили одружитися, то ходимо тепер на передшлюбні науки до церкви Михайла.
По правді кажучи, я пішла на науки бо треба, без того не дадуть шлюб. Багато хто казав, що то класно, і мабуть якби був час я б ходила навіть якби то не було обов"язковим. А ще я йшла на них маючи враження, що то буде щось дуже  книжкове, сухе, навантажаюче і складне для сприйняття. Але зараз  я направду з радістю йду з Вовчиком на ті заняття  і дуже багато для себе з них черпаю.
І ще одне - я тішуся, що ходимо власне зараз. По перше потім і так мабуть буде армагедон, тому краще відбути то зараз, по друге як вияснилося, в моїй душі є ще купа речей пов"язаних зі шлюбом які варто осмислити, науки ені в цьому дуже допомагають, і я ще маю на це час. Ну і звісно, я тішуся, що зустріла купу файних людисьок :) Ми ходимо з Хомулькою і Вовою, з Солької і її бой френдом, з Назарком Дубницьким і Аліною, ну і звісно ми вже нині встигли познайомитися з дуже файними Оришкою і Васильком))
Зараз в двох словах спробую описати що саме мені дали науки за 3 заняття які в нас були. 3 заняття це не враховуючи вступного, після якого я зрозуміла, що церква це дуже дуже бюрократична установа, і що нам щоб одружиися ще треба буде зібрати купу паперів, а нам з Вовчиком тим більше(((
Але не про то мова, отже з позитивів: Я відчула, що дуже спрагла знань, мені хочеться вчитися і я відкрита до пізнання, я дізнаюся багато цікавих фактів, наприклад про темпераменти (Я для себе визначила, що  в мені домінує сангвінік і меланхолік :)),я пізнаю себе, науки штовхають мене до роздумів і це мега класно, бо якби не домашні завдання типу - "опишіть свої плюси і мінуси, а також плюси і мінуси своєї половинки" або "розпишіть свої життєві цінності, пронумерувавши від 1-10", то якось все бракує часу на таке думання. Я дуже багато чого для себе переосмислюю в плані поняття сім"ї, чоловіка і дружини, я переосмислюю наші стосунки і намагаюся дізнатися про якомога більше про Володю, і дати це знання про себе йому.

роздуми, душа, весілля

Previous post Next post
Up