Просто субота =)

Feb 21, 2012 22:36

Хочеться написати пару слів щоб зберегти цей деньочок в пам"яті.
Ніби звичайна собі субота, але я люблю такі дні =) Тихі, сімейні, без гламуру і пафосу, ніби наповнені ніжним осіннім сонечком.
Цей день зігрів мене бо:
  • Це вихідний і коханий чоловік дома.
  • Я собі гарнезно виспалася з малечкою,а потім разом гарно постінадали. Так приємно разом гамати, особливо коли сніданок під ніс подали =)) До речі цінна порада усім подружжям, хоч раз на день разом їсти, без компа чи телевізора, просто використати цей час для спілкування.
  • Побувала на черговому занятті з аква аеробіки. Втомилася, але мені добре, відчуваю якусь повагу до себе,і моя спинка мені дякує. А я дякую золотому чоловікові і чемній донечці що мене відпускають.
  • Потім ми пішли гуляти. Слінг то мега штука!!! Десь читала фразочку, що слінг додає мамі крила. То правда, з ним я набагато мобільніша і можу зайти всюди де треба. Забрали купу посилок. Бо прийшов мій замовлений купальник, і ще Бельгійські чеколядки від Володіного замовника. Мали трохи скандали на пошті, але куди ж без того. Головне що настрій нам то не зіпсувало. Далі потарабанилися на нову пошту, забрати слінг. Але там була тааака купа народу, що ми не ризикнули чекати так довго.
  • Забігли в книгарню Є, прикупили собі книжечок. Нічого особливого, але приємно. Люблю ходити між книжковими полицями, а ще люблю нюхати нові книжки))
  • Також заходили до церкви Петра і Павла, колишній костел Єзуїтів. Дивне враження від того місця. як казала Соля місце таке дуже не намолене, і дуже потребує щоб туди ходили люди і молилися. Церква чудесна і велична, незважаючи на обдертість і пустоту. Думаю з часом її приведуть до ладу, і вона буде просто фантастична. До речі то Дарочка вперше була в церкві =)
  • Потім чудово собі посиділи в Світі кави. Стужилася страшенно за тою кавярнею. Раніше нам не вдавалося туди потрапити, бо не мали де залишити візок. Так що ще раз гіп-гіп-ура слінгу. Посиділи собі аж на 3-му поверсі. Там нікого не було, так затишно і спокійно. За віконцем виднілася катедра, і пролітав сніжок. Ми з коханим пили каву чай, душевно балакали, а Дарця їла цицю. Ідилія ))
  • Далі почиберяли домів. Зготували добру вечерю, подивилися трохи Friends, побавилися з донечкою. Взагалі кожен наш день, має сенс завдяки Дарочці. Вона дуже спокійна і радісна дитина. Такий собі згорточок тепла і любові, чиста і нічим не розведена радість і позитив. ЇЇ усмішка розвіює будь-які смутки і погані настрої. Тепер вона почала видавати якісь дивні гортанні звуки, якось так ніби пищить. То дууже смішно. А ще радію що вони з Володькою великі друзі. Все таки то щира правда, що татусі які були присутні на пологах, мають гарний контакт зі своїми дітками.
  • А потім ми розклали на підлозі старий матрас і отаборилися там. Вперше бавилися в суперовську забавку Джанга, яку купили ще минулого тижня. А попри то розважали Даришку, а вона нас. Наскладали аж 34 поверхи, вежу завалила я. Забавка мега класнюча, здавалося б дурні деревяшки, а купа радості і адреналіну.
Фоткали на жаль мало, бо в нас накрилася картка від фотіка. Але дома після форматування вона ожила, і є от така дуже домашня фота.


коха, 5 хороших речей =)), Дарця, слінг, враження, Володька

Previous post Next post
Up