"землячки"...

Nov 24, 2012 11:31

...останніми днями перебираю в пам'яті свідчення очевидців і пече мені те, що в більшості самими старанними виконавцями "геніальних ідей" нелюдів були свої ж "землячки" - "комнезамівці"-Шарікови, не менші нелюди ніж ті, в чиїх головах виникли ті ідеї. Це вони знали сховки, це вони виймали із колисок останні вузлики пшона чи квасолі - хоча якби пропустили той вузлик, ніхто б цього не дізнався.
Чи це були "зомбі" такі, чи до пори до часу, приховані нелюди, садисти з чорною душею.. виховані ніби ж у тому ж самому суспільстві, правда, вочевидь, на його узбіччі. Бо це про них покійна бабуся казала "ходив по селі п'яний, нічого не мав бо не хтів робити, був лядащо. Хто робив - той щось мав."

То будьмо пильними.. Не можна допускати до влади нелюдів, бо вони дають можливість "землячкам"-"лядащим і п'яницям" зробити свою чорну роботу, навіть тоді коли їх дуже мало.

Світла пам'ять всім загиблим у всі голодомори. Діткам, матерям, які мусили бачити повільну смерть своїх діточок, старим і молодим.. і вічна слава тим, чиє милосердя тоді було сильнішим за інстинкт самовиживання.

сумне, неназване, це моя Україна

Previous post Next post
Up