горнята паровані

Apr 05, 2012 23:30

О 21.30 зустрічалася на Південному вокзалі з "кур'єром" (просто шпіонські пристрасті :) ), і одразу на львівський потяг передала запчастини "клієнту.
Який перерахувавсьогодні решту грошей за ці неповторні німецькі клапани за 10хв. до закінчення банківського дня, купуючи фактично кота в мішку, якщо на те пішло.
Видно було що трохи переживав (попередні спроби, казав, були невдалі.. чи то "кинули" взагалі, чи то не те привезли), щодня мені надзвонював чи вже прибули.. я його заспокоювала що вже ось-ось, і відчувала що це напевне звучить якось підозріло.. :) хоча знала що все нормально.
Нарешті операція закінчилася (аби ще не проспав вранці і забрав, тоді точно буде все ОК).
Скористалася ситуацією, доложила керівництву (у нас тепер лишилася одна я і аж два начальники :))) унікальний випадок) скільки нових пропозицій і рахунків прораховано і виставлено, плюс нічний вокзал = дайте відгул на п'ятницю. Дали.
Йесс! завтра вдома. :)

Їхала в метро додому (коли "парованих" набагато більше ніж у години пік) і вкотре дивувалася закономірності: як багато пар мають щось дуже спільне у рисах обличчя.. по обривку розмов - ясно що пара, по зовнішності - ну брат і сестра.. :)
І взагалі у житті давно спостерігаю що багато "хороших пар" подібні або очима, або розташуванням і формою брів, або цілком очами-бровами, або навпаки - нижньою частиною обличчя, його типом (овальним, круглішим, вилицями і т.і.)
Це так мило. :)
А що як використовувати цю особливість не як прикінцеву деталь і наслідок, а навпаки, як певний "орієнтир"?.. :) хоча це все "теорія", то того ж сумнівна, адже бувають і винятки, притягуються і протилежності.

Але все-таки, чому так часто є подібність у гарних парах.. при чому від початку. Може, підсвідомо, люди так і шукають, тягнуться до "собі подібного", і саме таке "дзеркало" здається їм гарним,симпатичним?.. а може внутрішні особливості людини якось відбиваються на обличчі, а якшо вони десь подібні - то і риси десь подібні?..

А може і немає такої закономірності, яку я бачу. :)
Все може бути. Світ такий незбагненний... і це класно. :)

житейське, філософське, кохання

Previous post Next post
Up