Бойові комбати

Sep 12, 2014 09:55

  У переддень виборів на противагу провладному блоку імені Нашого Президента з'явився блок Народний фронт, імені Героїв Лютневої революції.

Хоча противага тут явно слово зайве. Ідентичність цих політичних сил по суті явно і яскраво видна, і перед самими виборами, швидше за все, пройде «схлопування» політичних сил під загальним прапором, щоб нинішній президент не мав проблем з Радою.

Реальною противагою в цій ситуації бачиться Батьківщина, але її підтримку давно загубили.

А розмову вести я хотів про особистостей нового блоку. Найцікавішими для мене стали четверо «бойових комбатів», які хоча б зовні виглядають свіжою кров'ю в тухлому організмі влади.

Роман Пицків - спецбатальйон МВС України «Чернігів»- сотник майдану. Інформації про нього мало, але є дуже добре інтерв'ю про діяльність, в якому людина показана у вигідному світлі, і виглядає, так би мовити надійно.


Андрій Тетерук - «Миротворець» - кадровий військовий, в Україні служив у внутрішніх військах. Ідеологічний супротивник попередньої особи у подіях Лютого, однак, не служив вже на той момент.


Юрій Береза ​​- «Дніпро-1» - кадровий військовий, націоналіст, учасник Тризуба. Дуже тривожить персонаж, не люблю націоналізм, от чесно.


Ну і останній - Андрій Білецький - «Азов» - український націоналіст, учасник організацій, які увійшли до Правий Сектор. Слів немає.


На мою думку, ці особи служать саме що пиками, як Руслана та Андрій Шевченко в мирні часи. На їх популярності збираються добувати теплі місця люди, які ні разу не нюхали пороху.

Рада, Вибори

Previous post Next post
Up