(no subject)

Dec 30, 2008 17:00

отже, добігає кінця черговий рік. кожного року я не відчуваю оцього якось оновлення, яке має прийти в новому році, не усвідомлюю, що саме це свято наближається десь до середини саме 31 грудня. саме 31 числа все і вся кричить про те що свято настало, і вже я вимушена почувати, що щось таке глобальне і святкове буде відбуватися.
але то пусте. у загальному вихорі новорічних подій, слів, побажань, устремлінь і думок можливо і станеться щось дивне і чарівне. десь глибоко у кожному живуть надії та сподівання, які ми в новорічну ніч можемо із повним правом загадати як бажання, і нехай вони тільки спробують не збутися.
рік був складний, і останнім часом я була впевнена, що його можна назвати дуже невдалим роком і в основному із присмаком усілякого негативу. важкий січень, який приніс багато розчарувань, у собі, в інших людях, повний аут. далі напружена весна, яка плавно перейшла в напружений початок літа. літо промайнуло дуже швидко, і десь вже після вересня почала відчуватись впевненість, у собі, у завтрашньмоу дні. потім гахнула криза, яка вивела із рівноваги психологічно й матеріально багатьох у країні, я була не виключенням. і не дивлячись на це, закінчення року є більш ніж позитивним, я очікувала навіть меншого від закінчення цього року. головне це те, що на наступний рік я маю дуже грандіозні плани, декілька важливих поїздок, важливі зустрічі і події. головне, що мене дуже тішить, що мій настрій наприкінці цього року значно оптимістичніший ніж минулого. багато чого ще треба змінитиі зробити, але головне - це впевненість у власних силах, оптимальна концентрація цинізму і відкритість світові.



так, грудень мене порадував більше ніж інші місяці. і новий рік нарешті буде справжній. вже не памятаю, коли на новий рік лежав нормальний сніг і була нормальна мінусова температура. а тепер все це є. нереально, але є! довго не відчувала зиму, свою кохану зиму, не відчувала її своїй крові, але їй таки вдалося добратися до мене. вона таки тут, і вона дарує це свято.

з новим роком всіх вас, хто близько і хто далеко, всіх, хто допомагав у цьому році і хто був зі мною, з новим роком всіх френдів, які були тут у жж. вас багато, ви всі дуже цікаві, і сподіваюся на продовження спілкування у новому році.


small_beetle's friendsCollage


























































































































LJ friendsCollage
Brought to you by pratibha75 and teemus
Previous post Next post
Up