Тісто для біляшів (чи пиріжків смажених)

Mar 26, 2011 16:08

 Давно хотіла випробувати нове тісто для біляшів.
Тісто без яєць, швидке в приготуванні, еластичне і не липнуче під час роботи, смачне і слоїсте у готових виробах. Побачила його в блозі rileka , а взагалі рецепт Тані olsanka .
Дякую ! Мені сподобалось. Під катом переклад рецепту і мої невеликі зміни.


Read more... )

біляші, пиріжки

Leave a comment

Comments 9

anni_72 March 26 2011, 14:29:08 UTC
Дуже гарні пиріжки!!!

Reply

smakuje March 27 2011, 09:59:22 UTC
хочеться іноді...

Reply


ginger_blonde March 26 2011, 16:14:02 UTC
дюже красивые))

Reply

smakuje March 27 2011, 09:59:37 UTC
спасибо)

Reply


tatyanka_st March 26 2011, 18:58:39 UTC
Пирожки просто красавцы!!!

Reply

smakuje March 27 2011, 10:00:28 UTC
Привет,Танечка. уже соскучилась по тебе. иду читать френдленту и к тебе в гости загляну

Reply


ksenja_30 March 26 2011, 19:42:13 UTC
Гарненькі пиріжки,можливо і собі насмажу.

Reply

smakuje March 27 2011, 10:01:05 UTC
мені сподобалось їх формувати без борошна. і тісто вдячне таке.

Reply


filosoftka March 27 2011, 18:01:05 UTC
Дякую за підказку з олією, а то завжди насипається повно борошна в оливу для смаження, вона підгорає і все робиться фу. Люблю смажені пиріжки :)))

Reply


Leave a comment

Up