Лобіо по-імеретинськи

Oct 20, 2010 14:57

Сьогодні приготувала смачну грузинську страву з квасолі.
Дуже смачно!
Згадуються слова Лесі Українки:"Якби не була я українкою, то хотіла б стати грузинкою"
Кулінарних уподобань це також стосується...

Read more... )

лобіо, горіхи, квасоля, пісні страви

Leave a comment

Comments 12

tatyanka_st October 20 2010, 12:03:08 UTC
Люблю такие штуки!!! И делаю иногда!
Еще можно слепить из этой красоты шарики и подать, украсив петрушкой(кинзой) и зернышками граната !

Спасибо за напоминание !!!

Reply

smakuje October 20 2010, 12:17:20 UTC
вау, то ефектно дивиться

Reply


ex_lana_svi October 20 2010, 12:13:21 UTC
Я лобіо дуже люблю загорнуте в лаваш з кінзою

Reply

smakuje October 20 2010, 12:17:41 UTC
мені б таке теж смакувало!

Reply


nebratan October 20 2010, 12:59:17 UTC
В лобіо обов"язково додається кінза(зелень коріандру).-Був в Грузії, тому знаю.-Взагалі там без кінзи, мабуть не обходиться жоден стіл.

Reply

smakuje October 20 2010, 14:18:21 UTC
Так, в оригінальному рецепті теж було зазначено про кінзу.
Побували у Грузії? по-доброму заздрю.

Reply

nebratan October 20 2010, 14:30:30 UTC
-В Грузії надзвичайно гарні краєвиди і ще більш гарні й надзвичайно гостинні люди. -Сидіти там за столом це цілий ритуал.-Подається спочатку купа м"ясних, сирних і овочевих закусок і сухе вино.
(Там де я гостював горілки не вживають зовсім), а потім вже й основні страви. -Це зайняло майже цілий день(прийом нас-гостей).
По мені(а я люблю гострі страви й з кислинкою) грузинська кухня просто чудова.-Дай Боже й вам побувати в цій гостинній країні.

Reply

smakuje October 20 2010, 14:55:17 UTC
дякую за розповідь... мрію!

Reply


lusi_d October 20 2010, 14:27:46 UTC
спасибо, что сделала)))
я умираю, когда тебя читаю))) практически через слово))

Reply

smakuje October 20 2010, 14:54:22 UTC
:)))
дело времени... так и украинский будешь понимать.

Reply


nataliya October 21 2010, 12:53:42 UTC
а все хочу зробити, але якось руки не доходять:))

Reply

smakuje October 21 2010, 19:31:56 UTC
:) буде ще нагода...

Reply


Leave a comment

Up