Салат з баклажанів на зиму

Sep 11, 2010 15:40

Дуже швидкий у приготуванні і вітамінний салат на зиму.



цей чудовий рецепт побачила у Світлани http://dreamfood.com.ua/forum/topic_51/17#post-31040
Я зробила на 2 кг синеньких і додала лише півсклянки оцту.
2  кг синіх почистити,  порізати соломкою(я різала на 4 частини поздовж, тоді впоперек під нахилом), обсмажити до золотистого кольору на олії.

Додати

300 г солодкого перцю, порізаного соломкою,
300 г натертої по-корейськи моркви
300 г цибулі- півкільцями
2 середніх голівки часнику( вичавити через часничницю)

Перемішати і залити
маринадом:
1 склянка кип"ятку
0.5 склянки олії
1/2 склянки оцту
5 стол. лож. (без гірки) цукру
1 стол. лож. (з гіркою ) солі
Ще раз добре перемішати. Залишити на 2 години , щоб вихолов

.
Розкладати в стерильні банки під капронові кришки. Зберігати в холодильнику.

консервування, баклажани

Previous post Next post
Up