Цвітна капуста в хрумкому клярі

Aug 28, 2010 19:17

Дякую Каті  katyusha_71  за рецепт хрумкого кляру  katyusha-71.livejournal.com/17539.html



На пиві чи мінеральній воді дуже смачно. Цей кляр підходить до риби, курячих відбивних, я посмажила у ньому цвітну капусту (попередньо капусту потрібно розібрати на суцвіття, потримати у соленій воді і  відварити 5-7 хв. в  підсоленому окропі з додаванням 1 ст.л. оцту)
записую ще раз зі слів автора, щоб не забути :)))

кляр:

2 яйця
1/3 скл. пива (мін.води)
3 ст.л. борошна

білки збити окремо в піну, жовтки збити з пивом(мін. водою) та 3 ст.л. борошна і обережно вилити до білків

цвітна капуста, пісні страви, кляр

Previous post Next post
Up