Є маса цікавих рецептів таких закритих пирогів, і з начинками можна експериментувати (гриби, капуста, м'ясо --що кому до вподоби!) Пекла за такими рецептами: ( з м'ясом )
з майонезом виходить пікантніший смак. Тісто на сметані подивіться тут http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=4068 у мене був домашній майонез(на сметані+яйце+гірчиця+олія), якого приготувала забагато, а термін його зберігання лише 3 дні, в тісті дуже смачно.
Я дітей від магазинного відганяла, поки не навчилась робити домашній майонез в Любані http://lubany-b.livejournal.com/25495.html готувала на кефірі і на сметані. Густину можна регулювати кількістю олії. Магазинна гірчиця тут пасує без зайвих смаків.
Пироги с капустой всегда у меня в фаворитах. Муж, почему-то, не любит. А я вот очень даже. В последнее время делаю так: тушу капусту в сливках, в конце добавляю сырое яйцо, перемешиваю, что бы оно схватилось. Капусточка получается нежнейшая!
Comments 11
Reply
Тісто на сметані подивіться тут http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=4068
у мене був домашній майонез(на сметані+яйце+гірчиця+олія), якого приготувала забагато, а термін його зберігання лише 3 дні, в тісті дуже смачно.
Reply
Reply
готувала на кефірі і на сметані. Густину можна регулювати кількістю олії. Магазинна гірчиця тут пасує без зайвих смаків.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment