мммм ) так би й зї'ла )) але доведеться спочатку приготувати iнгредієнти вже подобаються )) тільки домашнього сиру немає, думаєш, жирний краще брати, десь 9% гм. а тісто не вийде схожим на сирники? чи тісто інакше за рахунок того, що борошна аж склянка
взагалі в оригіналі тут http://polenta-pizza.ru/pages/testo/tvorosh.php пропонувалось взяти знежирений сир. Спробуй трохи соди на кінці ножа додати. Трохи воно забите. Або моє тісто з сирної слойки(але там довше його робити)
Comments 2
iнгредієнти вже подобаються )) тільки домашнього сиру немає, думаєш, жирний краще брати, десь 9%
гм. а тісто не вийде схожим на сирники? чи тісто інакше за рахунок того, що борошна аж склянка
Reply
пропонувалось взяти знежирений сир.
Спробуй трохи соди на кінці ножа додати. Трохи воно забите. Або моє тісто з сирної слойки(але там довше його робити)
Reply
Leave a comment