Пиріг з ревенем і пудингом(ремікс)

May 20, 2010 14:33






тісто:
2скл борошна
2/3 п. маргарину
3 ст.л. цукру
0,5 скл. сметани,
1п. розпушувача для тіста

Маргарин потерти на терці, змішати з борошном, ще перетерти руками до стану крихт, додати решту складових, швидко домісити тісто. Відірвати шматочок величиною з кулак і, розділивши на менші кульки, заморозити у морозилці.
Решту тіста розкачати, викласти на змащену форму і покласти у холодильник.
Ревінь(10 шт) порізати на кусочки, викласти по тісту, тоді заливка і зверху потерти тісто з морозилки і викласти криспи білого шоколаду.
Заливка:
1 пакет пудингу заварити з 4 ст.л. цукру на 0,5 л молока.

пиріг, ревінь, пудинг

Previous post Next post
Up