Ідею складання-заливки налисників побачила у
elenatim elenatim.livejournal.com/21795.html Отже, саме тісто випробовувала за рецептом Ірочки
dreamfood.com.ua/forum/topic_594/24#post-21243#post-21243дійсно з крохмалем тоненькі і не ламаються. Тільки муки дала трохи більше і цукру, як завжди, лише 1 ст.л.
Начинка:
сир 250г змолоти блендером, додавши 2-3ст.л. сметани, 1 жовток, ванільний цукор, лимонну цедру. Білок збити з цукром(2-3 ст.л.), легко все вимішати.
Апельсин обчистити, порізати на дрібні кубики, додати до начинки.
Налисники перемастити начинкою, скрутити у трубочки, розрізати навпіл, поскладати у змащену маслом форму у вигляді черепиці один на другий, розрізом доверху. Поставити у гарячу духовку на 10 хв.
Крем-заливка: 100мл молока, 2 ст.л. цукру, 1 яйце, 1 жовток, 3 ст.л. сметани змішати і полити налисники. Запікати ще 15 хв.
зазвичай я роблю їх такими, потім присмажую на маслі