Капустяники

Mar 23, 2010 10:54

Чудовий рецепт з покроковими фото в оригіналі у моєї віртуальної подруги Наташі iskusitelnitza 
Дякую!
Під катом моя видозмінена страва (мене, як завжди, "заносить" в сторону під час приготування :))))


Складові:
6-8 капустяних листків (у мене залишилися пропарені від голубців)
свинина 400-500г
1 середня морква
1 велика цибулина
1 яйце
1 розмочена скибка батона
1ст.л. сметани
1ст.л. аджики (в мене термоядерна домашня)
сіль, перець, приправи
Приготування:
Капусту, м"ясо, півцибулі, розмочену і віджату скибку батона  перемолоти  на м"ясорубці, додати половинку дрібно тертої моркви.
Приправа "Деко" для голубців (дуже пасує цей склад), сіль, яйце, перець до смаку.
Сформувати котлетки, запанірувати в суміші борошна і кукурудзяної муки(1:1),


Обсмажити на розігрітій олії.
В окремій каструльці потушити півцибулі, покраяної дрібно з половинкою моркви, потертої теж дрібно. Додати 2/3 скл. окропу, підсолити. я додала ще хмелі-сунелі на кінці ножа. Капустяники поскладати в підливу, потушити на маленькому вогні, вкінці додати по  1 ст.л. сметани і  аджики або томату, різану зелень за бажанням.
Смачного!!!

капустяники, капуста, фарш, котлети

Previous post Next post
Up