Яблучний торт

Jan 24, 2010 13:12



1 корж бісквітний:
Збити
4білки+1ст.л. мінеральної води+4л. цукру.
Додати по одному 4 жовтки.
Легко вимішати з 4 ст.л. борошна.
Випекти у формі, змащеній і застеленій пергаментом.
2 корж слойоний (бажано місити наніч)
Посікти ножем 1п. маргарину
0,5 кг борошна
Додати 2 жовтки, розмішані з 1 скл. сметани.
Замісити тісто.
Зранку випекти 2 коржі, поколовши вилкою (тісто збігається при випічці).
Яблука
6 шт. яблук дольками зварити в сиропі. Як тільки закипить--витягнути шумівкою і викласти на тарілку, щоб вистигли.
Складаємо так:
1 корж змастити будь-яким джемом, посипати жменькою подрібнених горіхів, далі перемащувати заварним кремом і яблуками, чергуючи бісквітний і слойоний коржі.
Previous post Next post
Up