Leave a comment

Comments 9

Питаннячко doctor_lea January 12 2011, 08:15:15 UTC
Збираюся зараз готувати:)
А якщо немає коньяку, можна згори змастити жовтком + 5 ч.л. цукру, як вважаєте?
І ще: якщо для проби роблю половинний варіант, продукти зменшую вдвічі, наскільки критично буде не домішати білок до горіхової начинки?
Дякую!
До речі, цукати з горішками - ням :)

Reply

Re: Питаннячко smakuje January 12 2011, 18:20:33 UTC
Звичайно,змастити, як звичайну дріжджову здобу :)
Білок просто їх тримає докупи, але думаю не страшно. До речі, горіхів там мені здалось забагато, чи то я так скрутила ту частину.
Ага, про цукати беру до уваги!
Смачної випічки!

Reply

Re: Питаннячко doctor_lea January 13 2011, 09:10:52 UTC
Ой, ви знаєте...
Щось я напартачила :(
Я новачок у "дріжджових" справах. Отже вилила макову суміш у тісто, певне загарячу. І тісто сіло і стало дуже рідке і про скручування рулету з нього не могло бути і мови! Тож я його просто вилила у форму і запекла. Вийшло, в принципі смачно, але вчувається присмак дріжджів.
То макову і горіхову розчину треба охолодити? У вас виходила густа, пружна консистенція після їх поєднання з тістом чи ще додавали борошно?
Зі святом ;)

Reply

Re: Питаннячко smakuje January 13 2011, 16:51:57 UTC
Дякую, і вас вітаю взаємно!
Ні, це не макова та горіхова розчина.
Це начинки для двох різних рулетів, їх намащувати охолодженими. Кожна половинка тіста розкачується прямокутником, намащується начинка і скручується рулет. А потім вже 2 рулети сплести між собою, надрізати, щоб видно було різні начинки.

Шкода, ви трохи не так зрозуміли перепис. Завиванцями у нас називають рулети з маком. А цей маково-горіховий. В тексті я писала про рулети.
Треба фотографувати поетапно, та все руки не доходять.

Але не засмучуйтеся, ще раз спробуйте при нагоді.
Питайте, я завжди відповім, якщо щось не зрозуміло.

Reply


Leave a comment

Up