Бабусині тефтельки

Jan 23, 2010 21:50



Потрібно:
1кг свинини
1 морква, 2 цибулини, 1-2 зубці часнику,
2 ст.л. відвареного до напівготовності рису,
2-3 ст.л. сметани,
1 кромка розмоченого батона, сіль, перець, приправки.
Приготування:
В каструльці притушити на маслі дрібно порізану цибулину і дрібно потерту моркву, додати 1 склянку води, посолити, посипати приправки (прованські трави).

До фаршу додати терту цибулину, вичавлений через прес часник, відварений рис, розмочену скибку батона, посолити. Я додала ще жменю тертої моркви для кольору. Злегка підсмажити на сковорідці на олії. Перекласти до каструльки з підливою. Нехай покипить 10-15 хв. Вкінці додати сметану.
Previous post Next post
Up