Маринована скумбрія

Feb 12, 2010 23:05


Дякую Любі за смачний рецептик
lubany-b.livejournal.com/106329.html



Можна забути про мальовані магазинні шкідливі аналоги. Тут в домашніх умовах--справжня золота рибка.

Отже,
Скумбрію порізати впоперек,кожний кусок випотрошити(не розрізаючи животик), добре промити. Лушпиння з цибулі (біля 5-6 великих цибулин) вимити,прокип'ятити в 250 мл води декілька хвилин. Відвар процідити, додати в нього 3 ст.ложки рафінованої олії,1.5 ст.ложки яблучного 6% оцту,1ч.ложка солі,1 ч.ложка цукру, лавровий листок,духмяний перець горошком. Залити цим рибу в широкій каструлі,варити 8 хвилин(по 4 хв. на кожну сторону). Рибу покласти в лоток,залити маринадом,охолодити і в холодильник на ніч.

скумбрія маринована, пісні страви, риба

Previous post Next post
Up