Leave a comment

Comments 22

medusa_new May 23 2011, 18:29:10 UTC
полпачки масла и полпачки маргарина - значит, по 100 гр того и того? :)

Reply

smakuje May 24 2011, 19:36:04 UTC
125гр :)))
или заменить чем-то одним (250гр)

Reply


(The comment has been removed)

smakuje May 24 2011, 19:36:39 UTC
спасибо, Оль!

Reply


nataliya May 24 2011, 08:17:04 UTC
Слава, з Днем Народження! Щастя тобі, кохання, здоров`я та чудового настрою!:)

Reply

smakuje May 24 2011, 19:37:05 UTC
Дякую, Наталочко!

Reply


doctor_lea May 24 2011, 08:25:18 UTC
З Днем Варення!
Смакуй життя і хай життя тобі СМАКУЄ ;)
Дякую за смаколики!

Reply

smakuje May 24 2011, 19:38:21 UTC
Спасибі!
Рада, що смакує щось з того вам і рада що ви в мене є, друзі :)

Reply


doctor_lea May 24 2011, 08:27:47 UTC
А чому не можна взяти пачку чогось одного?
На скільки штучок рогаликів вистачило?

Reply

smakuje May 24 2011, 19:41:18 UTC
так, можна. Робила спочатку булочки, але варення трохи зарідке для цього взяла. З маком , думаю, краще буде. А рогликів вийшло 2 дюжини точно)))

Reply

doctor_lea February 15 2012, 12:04:54 UTC
Шановна паняночко!
Сьогодні ліпила пиріжки за рецептом пісного тіста (Майї Шутенко). Там теж 50 гр дріжджів. У мене сухі дріжджі, взяла 1 ч. л. на 1/3 продуктів рецепту. То тісто зовсім не підійшло!Розчинила їх вірно. Може підкажете, як правильно трансформувати 50 гр дріжджів у еквівалент сухих?
Дяки :)

Reply

smakuje February 15 2012, 22:03:28 UTC
1ст.л. сухих дріжджів=25г свіжих.
Я переважно не довіряю дієвості сухих дріжджів. Якщо їх і використовую, то спочатку перевіряю, розчинивши в невеликій кількості теплої води з цукром: якщо піднялась "шапочка", то використовую, інакше просто викидаю, щоб не зіпсувати всі продукти.

Reply


Leave a comment

Up