Шановна паняночко! Сьогодні ліпила пиріжки за рецептом пісного тіста (Майї Шутенко). Там теж 50 гр дріжджів. У мене сухі дріжджі, взяла 1 ч. л. на 1/3 продуктів рецепту. То тісто зовсім не підійшло!Розчинила їх вірно. Може підкажете, як правильно трансформувати 50 гр дріжджів у еквівалент сухих? Дяки :)
1ст.л. сухих дріжджів=25г свіжих. Я переважно не довіряю дієвості сухих дріжджів. Якщо їх і використовую, то спочатку перевіряю, розчинивши в невеликій кількості теплої води з цукром: якщо піднялась "шапочка", то використовую, інакше просто викидаю, щоб не зіпсувати всі продукти.
Comments 22
Reply
или заменить чем-то одним (250гр)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Смакуй життя і хай життя тобі СМАКУЄ ;)
Дякую за смаколики!
Reply
Рада, що смакує щось з того вам і рада що ви в мене є, друзі :)
Reply
На скільки штучок рогаликів вистачило?
Reply
Reply
Сьогодні ліпила пиріжки за рецептом пісного тіста (Майї Шутенко). Там теж 50 гр дріжджів. У мене сухі дріжджі, взяла 1 ч. л. на 1/3 продуктів рецепту. То тісто зовсім не підійшло!Розчинила їх вірно. Може підкажете, як правильно трансформувати 50 гр дріжджів у еквівалент сухих?
Дяки :)
Reply
Я переважно не довіряю дієвості сухих дріжджів. Якщо їх і використовую, то спочатку перевіряю, розчинивши в невеликій кількості теплої води з цукром: якщо піднялась "шапочка", то використовую, інакше просто викидаю, щоб не зіпсувати всі продукти.
Reply
Leave a comment