Hi-Tech-ломакобокс

Oct 13, 2013 16:35

вітаю вас, шановні любителі боксу. неділю тому ваша активність вимірювалась гігабійтами текстів, фотожаб, гіфів та відео в мережі, після вкрай невиразного і мало схожого на бокс поєдинку одного високопрофесійного атлета, бізнесмена та спортсмена з одним нещасливим не надто професійним спортсменом, якому не пощастило народитись в Росії, де нормальні професійні поєдинки перетворюють на війни світів, боротьбу козлів з бобрами, руцкага духу з жидомасонівською бездуховною меркантильністю. передбачувано тверезий професіоналізм прагматично й невимушено переміг примарну духовнасць ТМ.
сьогодні вночі на профіринзі, в серці проклятого капіталістичного шоубізу - в Лас Вегасі, дебютував Василь Ломаченко, двократний олімпійський чемпіон і взагалі колишній феноменальний боксер-любитель. дебют це не така вже й незвична подія в боксі, скажете ви, так, але не такий - відповім вам я. Василь вийшов у своєму першому бою проти боксера з першої десятки рейтингу WBO і легко і невимушено переміг останнього чистим нокаутом. отут саме ви й могли побачити справжній бокс найвищого гатунку: чудова робота ніг, прекрасні серії, удари назустріч, робота по корпусу, захист блоками, відходами і пірнаннями. все це невимушено, з суперником який чудово виконав покладену на нього відповідальну справу: пер як танк викидаючи чималеньку кількість бомб, при чому робив це не на напівпрофесійному рівні всіляких вітязєй, а на суперпрофесійному рівні мексиканських рубак.
наступний поєдинок у Василя заплановано вже за звання чемпіона світу з ще одним нащадком лютих ацтеків - Орландо Салідо, який, до речі, боксував у цьому ж вечері боксу зразу після Ломаченка.
отже вітаю вас, шановні любителі боксу, з появою на боксерському профі-ринзі непересічного українського таланту. сподіваюсь, у росіян в цій вазі знайдеться боксер у відповідній ваговій категорії і ви звернете увагу й на Василя Ломаченко )).

бокс, спорт

Previous post Next post
Up