юріони і льохкая атлєтіка на УТ-1

Aug 14, 2013 11:22

зненацька став свідком трансляції чемпіонату світу з легкої атлетики в Москві. що хочу сказати: льохкоатлєтки там досить часто зустрічаються дуже симпатичні з добре розвиненими сідничними м'язами (з медичною термінологією в мене зовсім погано, тому що придумав те й пишу), а цей факт повинен сприяти більшій популярності серед чоловічого диванного населення. на стадіон, звичайно, це піти не стимулює, бо наздогнати там таку панянку шансів після хронічної лежки на дивані немає ніяких, тому лишається тільки спостерігати за їхніми спортивними успіхами по телебаченню жуючи бутерброда.
сам канал знову порадував свої високим професіоналізмом і професіоналізмом ведучих. колись, пам"ятаю, Савік Шустрий кого тільки не запрошував потріщати в студію про футбол, що перетворювало програми в чудовий гротескний балаган з блазнями і ідіотами. дивлюсь, канал демонструє незламну принциповість і дотримується вибраної політики: ідіоти роблять життя веселішим а програми дебілкуватими. все було спочатку нічого поки запрошений гість, якийсь колишній льохкий атлєт, не почав городити неймовірну чортівню про те що іноземні спортсмени отримали шалений культурний шок від відвідин Москви, оскільки всі вони сподівались тут побачити лише п"яного Єльцина з ведмедем на повідку що похмеляється горілкою прямо з-під крану. через деякий час цей гість з таким же натхненням і так же недолуго намагався сам себе ж спростувати, мабуть під час рекламного блоку отримав по нирках від редакторів. тому заява ведучого про успішно проведений в Донецьку чемпіонат з легкої атлетики серед юріонів виглядала як спроба відвернути увагу глядачів від гарячкового марення гостя. є в Росії якийсь канал де боксерські поєдинки коментують пани Скріпко і Шкаліков, хто знає цих майстрів боксерського мікрофону той зрозуміє про що я, так от цього гостя-льохкоатлєта туди б їм до кучі - Камеді-клаб би збанкрутував.
але, навіть не зважаючи на такі невеликі недоліки, все ж неспівмірно приємніше дивитьсь на тріумф семиборки Ганни Мельниченко, або на біг ефіопки Тірунеш Дібаби ніж на мразотні шоу Поплавка.

спорт

Previous post Next post
Up