футбол.уа

Jun 10, 2013 09:29

отакої! наші виграли у чорногорців! нєажидал! включив коли було 0:1, наші достатньо непогано бігали, а монтенєгри, особливо після другого голу, непогано їм підігрували. а Федецький якого гола забив! я до другого повтору ніяк не міг зрозуміти причину загальної радості від того що м"яч вдарився в зовнішню сторону сітки воріт ). так, чого доброго, ще й до стикових матчів за вихід на чемпіонат світу дійде. а там, самі знаєте, наша майстерність і досвід саме стикових ігор дасться взнаки і привіт Ріо, ггг.
до речі, спортдир українського монтенегрівського клубу Дрюченко Палкін сказав що український чемп на 16 команд не ефективний і слєхка натякнув що все йде до союзного чемпу, тоість епічні батли коні-кроти, мясо-хахли і т.п. тоість розмови про створення більш потужної пострадянської забавки для чуваків які вміють красти країнами сильний міжнародний чемп отримали своє матеральне продовження. очінь харашо, в мене відпаде зайва спокуса інколи включати телевізора. та поки що мене тримають в напрузі біля блакитного екрану ще й пристрасті навколо яничарської мамки Гюрем.
до речі, аби ото я міг дати пораду Палкіну як спасти укрчемп, я би порадив йому сказати Рінату Ліанідавічу щоб він сказав Віктару Фьодаравічу щоб вони перестали щемити інших чуваків які шалено хочуть красти як колись недонецьких олігархів шоб пацани могли спокійно просирати чесновкрадене через футбол. а то ж зрозуміло шо Рінат Ліанідавіч не потягне всім бабосіка відслинювати, в нього своїх спиногризів вистачає.

футбол, спорт

Previous post Next post
Up