Капітан Ср-на.

Mar 17, 2013 13:23

вчора зненацька подививсь перший тайм гри між "Шахтарем" і "Чорноморцем". ну так жваво команда Григорчука відбивалась від донецьких бразильців до першого м'яча, видно що Роман Батькович навчив трохи одеситів грати. але я наразі не про це, а про капітана бразильської команди, хорвата Даріо. гравець він класний, без питань, а от людина - гівно. весь ( Read more... )

шоб у вас пір'я в роті поросло, спорт

Leave a comment

Comments 4

vasyabybkin April 9 2013, 10:36:43 UTC
сам ты «карный майданчик». а по теме, тут не в сырне ёбаном проблема, а в самом наличии этого футбольного клуба и вседозволенности как руководителя этого фэка, так и футболистов. хотя, Пятов порадовал в последних матчах сборной.

Reply

slipa_ol April 9 2013, 10:41:16 UTC
взагалі в мене інтерес до футболу останнім часом пропав. це хронічне блядство під назвою "Прем"єр-ліга", яке стало філією донецької обласної федерації футболу, можу подивитись тільки ненавмисне, зненацька так би мовити.

Reply

vasyabybkin April 9 2013, 10:49:03 UTC
я вангую повторение истории с Ювентусом. внезапно, у функционеров и свистунов просыпается совесть и все как на духу выкладывают о договорняках и подкупах с участием шантара. и шантар отправляется в пердив. все довольны.

Reply

slipa_ol April 9 2013, 10:52:21 UTC
утопічний сценарій, але я б з задоволенням би глянув на це діло, особливо з циганом на чолі в пердиві, гг

Reply


Leave a comment

Up