проффесорсько-депутатська творчість

Oct 31, 2011 12:13

рідні депутати денно і нощно дбають про свій електорат. і не тільки про забезпечення матеріальних потреб громадян але й про їхні духовні потреби, про збагачення світогляду і розширенню горизонтів пізнання. от депутат Зубанов виступив роловним редактором і упорядником історичної праці "Україна - Європа: Хронологія розвитку. 1500-1800 рр." вагою у 800 сторінок плюс глянцева обкладинка. до нього приєдналося ще 4 професори у цій нелегкій справі. пройшовши за вищенаведеним посиланням можна ознайомитись з рецензією на цей фоліант. читача чекає неабияка насолода. там можна дізнатись що люди які заносили текстову і графічну інформацію до книжки навчились користуватись загальнодоступними джерелами у всесвітній мережі, засвоїли такий прийом як копіпаста і вміють користуватись електронними перекладачами. але от користуватись мізками і читати книжки вони як не вміли так і не вміють, навіть власноруч зкопіпазджені.
книжка рясніє недолугими перекладами, недолуго побудованими реченнями, ідіотськими поєднаннями інформації. чого варті лише чудесні трансформації художника Бенджаміна вон Блока на Бенджамінома геть Блока і, тут я взагалі бився в істериці, великого Ель Греко на ЖІНКУ Ялину Греко!
звідси питання: нащо шановному депутатові отак от ганьбитись? і зразу відповідь: а похрену йому, для нього тут ніякої ганьби - головне фоліант у яскравій обкладинці з зазначенням свого імені. можна було просто гарно обгорнути 800 чистих сторінок - було б набагато оригінальніше.

трударі з мозолистими сраками, бидловлада

Previous post Next post
Up