Казки під ялинку - нагородження!

Jan 12, 2016 23:00

Ура, нарешті ми підбили підсумки голосування за найцікавішу казку, і чудові нагороди від наших спонсорів хочуть знайти своїх господарів!!!




Хто ж набрав найбільше голосів? Це - ХИМЕРНА П’ЄСА «СТОПКА» від mama_slavka! Вітаємо Аню! Вона отримає подарунки для краси, догляду і просто гарного настрою:

- натуральні та якісні засоби догляду української фірми "Яка" від Насті abrakar, яка і надихнула нас на цей конкурс! Косметику "Яка" завжди можна купити за приємною ціною в СП Насті у ЖЖ slingobaraxolka.livejournal.com/218394.html і на Кідстаффі http://www.kidstaff.com.ua/tema-11669242.html.



- Сережки ручної роботи з чеським склом від kate_black_cat - чудові та стильні, а ще створені з любов'ю в улюбленому кольорі і формі :) Ось таку красу може створити Катя:



Казочка, що посіла друге місце, - ЗЕРНЯТКО від Ані annland! І тепер Аня має знижку 40% на придбання шалика на сайті lovetobemom.com.ua від нашого чарівного вендора слінгів Яро в Україні Ірини irena_marx!!!



Обрати можна наступні слінги: будь-який Yaro Four Winds, або La Vita Plum, La Vita Red, Yaro La Vita Emerald, Yaro La Vita Yellow-Blue.

І третє місце посіла казка МАЛЫШ, ХОЧЕШЬ Я РАССКАЖУ ТЕБЕ СКАЗКУ (С) від tina_zolotse! На Таню чекатиме чарівний зимовий подарунок - позитивні в'язалки від lyu_tka за розмірами переможця))) Нехай позитив буде разом з вами за будь-якої незимової погоди!



І на прохання спонсорів ніхто з наших неперевершених учасниць цього конкурсу не залишиться без подарунків! У порядку за кількістю набраних голосів дівчата мають змогу обрати саме той подарунок, що їм до вподоби! Ось порядок вибору:

1. cent_ik - ДОРОСЛА КАЗОЧКА ПРО СЕРЙОЗНІ РЕЧІ
2. ellyrasso - РІЗДВЯНА КАЗКА СТАРШОГО СЛІНГОБРАТА
3. mama_slavka - КАЗКА НІЖНОЇ МАМИ
4. irinamnih - ВЕСЕЛЕ ЯНГОЛЯТКО
5. haphipfam - МАМА, А ОТКУДА БЕРУТСЯ СЛИНГИ?
6. annland - КОЛИСКОВА ПІД ЯЛИНКУ
7. iren_doroshenko - ТРОШКИ КАЗКИ

А ось і список заохочувальних призів!

1. Як завжди корисний хенд-мейд від Насті houpi - гольничка-капкейк з баночкою для ґудзиків, картинка-приклад - на неї чекає haphipfam



2. І ще від Насті houpi - тримач гризунка із силіконовими або дерев'яними намистинами на атласній стрічці або шнурі, можна з іменем або датою народження, або просто з різними намистинками, у кольорі на вибір. Як варіант для малюка, що вже підріс - браслетик чи бант для волосся:) - і цей чудовий бонус дуже чекає annland



3. І знову від Насті houpi - двосторонній кулон для мами, який обрала mama_slavka



4. В'язані сережки ручної роботи від Вікторії tori_bzy - неповторний мамин аксесуар до святкового вбрання!



5. Таня tina_zolotse та меблі Орех facebook.com/OrehMebli дадуть переможцю дизайн кімнати у подарунок та 10% знижку на виготовлення меблів. Наприклад, ось так може виглядати дитяча кімната :) - бонус вибрала cent_ik



6. Аня annland готова подарувати стильну хенд-мейд брошку, фото для прикладу



7. Даша jiiraffika зваляє для переможця прикрасу-квітку - брошку, заколку або обідок! А на приклади її робіт можна помилуватися в її ЖЖ - jiiraffika.livejournal.com/tag/валяние - подарунок чекає на ellyrasso



8. І Віка luzera подарує набір засобів для догляду фірми "Ельфа"! - і він поїде до irinamnih


Так, призів саме вісім, щоб кожна мама могла зробити вибір:) Дякуємо всім за участь та підтримку конкурсу!

0. вітання, 7. Казки під ялинку

Previous post Next post
Up